• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.03.2024

13:57

Tajkunski Danas objavio intervju čiji je zadatak da se opravda NATO agresija na Srbiju i otimanje KiM!

Zoran Sinko/printscreen

Politika

Tajkunski Danas objavio intervju čiji je zadatak da se opravda NATO agresija na Srbiju i otimanje KiM!

Podeli vest

Novinari ovog političkog, tajkunskog glasila opozicije pričali su sa Norom Ahmetaj, koja se izdaje za "ekspertkinju za tranzicionu pravdu", a cilj je bio da se opravda NATO agresija na Srbiju!

Tajkunski niskotiražni tabloid Danas objavio je intervju čiji je jedini zadatak očigledno da se opravda NATO agresija nad Srbijom, ali i otimanje njenog neotuđivog dela Kosova i Metohije.

Foto: printscreen

 

Novinari ovog političkog glasila opozicije pričali su sa Norom Ahmetaj, nekim ko se izdaje za ekspertkinju za tranzicionu pravdu za tranzicionu pravdu, koja je pokušala da spinuje celu priču, onako kako se to radi već decenijama, da ispadne da su Srbi bili agresori nad Albancima iz naše južne pokrajine, a ne obrnuto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dobro se sećam... Sergej Lavrov o NATO agresiji!
Politika

Dobro se sećam... Sergej Lavrov o NATO agresiji!

Zapad nije planirao da se zadovolji ničim drugim osim odvajanjem Kosova od Srbije i čim je usvojena Rezolucija 1244 počeo je da je krši, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u dokumentarnom filmu „Beograd“ koji je snimio ruski novinar Andrej Kondrašov za televiziju „Rusija 1“.

24.03.2024

12:24

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija