• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski, Informer.rs

26.03.2024

08:12

Dan žalosti za đilasovce! Srbomrzac Mihael Rot napušta politiku

EPA

Politika

Dan žalosti za đilasovce! Srbomrzac Mihael Rot napušta politiku

Podeli vest

Predsednik spoljnopolitičkog odbora nemačkog Bundestaga i srbomrzac Mihael Rot obavestio je javnost putem mreže Iks da napušta politiku, a posebno ožalošćeni zbog te odluke biće prozapadna opozicija koju predvodi tajkun Dragan Đilas.

– Posle 27 godina i mnogo velikih zadataka u Bundestagu, saveznoj vladi i SPD-u, politika će za mene biti gotova posle sledećih saveznih izbora. Ljudi u mojoj izbornoj jedinici su me direktno birali u parlament sedam puta. Odlučan sam i beskrajno sam zahvalan – naveo je srbomrzac Rot.

Foto: printscreen

 

 

Podsetimo, Rot je poznat po antisrpskoj politici, zahtevima da Srbija prizna nezavisno Kosovo i da uvede sankcije Ruskoj federaciji. Zvezda uzdanica Rot je bio tajkunskoj koaliciji „Srbija protiv nasilja“, te ako je sudeći po tome, đilasovci će više i od samog Rota žaliti što odlazi iz politike.

Podsetimo, nekadašnja premijerka Ana Brnabić je takođe komentarisala objavu Mihaela Rota koji se na društvenoj mreži Iks dopisuje sa Nikolom Sandulovićem.

– Mihael Rot se dopisuje sa Nikolom Sandulovićem. Dovoljno je rekao. Mislim da ovo dovoljno govori svima u Srbiji. Sve jasno. Odjava i kraj – napisala je ona.

Poznati srbomrzac Rot pokazao je da je u ljubavi sa Nikolom Sandulovićem, narko-trgovcem i lažnim opozicionarom koji je odao počast teroristi OVK Ademu Jašariju. 

Na to je reagovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se osvrnuo se na odgovor Ane Brnabić na kritike predsednika spoljnopolitičkog odbora nemačkog Bundestaga Mihaela Rota.

– Ne mrzi Rot nas, nego mnogo voli Kurtija i nezavisno Kosovo. Njih Srbija interesuje bez Kosova, da se odrekne RS i da služi Rotu. Zamislite Ana Brnabić se usudila da odgovori Rotu. Neka se igra sa drugim državama, sa Srbijom neće da se igra. Nije on gospodin, dobro ga znam, najveći srbomrzac u Nemačkoj – rekao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija