• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.04.2024

12:39

SNS i koalicioni partneri prikupljaju potpise za beogradske izbore! Vučević stigao u Obrenovac, Brnabić dala potpis na Savskom vencu!

Fotoilustracija/Tanjug/Informer

Politika

SNS i koalicioni partneri prikupljaju potpise za beogradske izbore! Vučević stigao u Obrenovac, Brnabić dala potpis na Savskom vencu!

Podeli vest

Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima danas je počela da prikuplja potpise podrške za beogradske izbore u tri gradske opštine.

Prikupljanje potpisa je počelo u 12 sati u opštinama Obrenovac, Zemun i Savski venac. 

12.45 - Vučić stigao u Zemun

redsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić dao je danas u Zemunu potpis podrške listi naprednjaka i koalicionih partnera za beogradske izbore "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" i poručio da Beograd mora da bude na pravom putu.

Detaljnije pročitajte u posebnoj vesti

12.30 - Dačić i Šešelj dali podršku

Došli su i Ivica Dačić i Aleksandar Šešelj i dali podršku u Zemunu.

12.20 - Ana Brnabić na Savskom vencu

Potpredsednica glavnog odbora Ana Brnabič stigala je u Sokolski dom na Savskom vencu.

- Nadam se da ćemo po starom dobrom običaju brzo i efikasno prikupiti dovoljan broj potpisa i već sutra predati listu. Očekujem pobedu, da se potvrdi ona pobeda koju smo ostvarili u decembru 2023. i da bude još ubedljivija. Da imamo pun legitimet i da nastavimo da radimo, jer je Beograd pod privremenom upravom neko vreme, a to nije dobro za Beograđane i grad - rekla je Brnabićeva.

Navela je da izlaze na izbore sa puno ideja i projekata, a da je u fokusu EKSPO 2027. godine.

- Da predstavimo Srbiju kao jednu uspešnu, pobedničku zemlju.

Tu je i ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković.

Foto: Informer

 

Podsetimo, u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac, potpis podrške dali su potpredsednici Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, Irena Vujović, članovi Predsedništva SNS Jelena Tanasković, Goran Vesić i Nebojša Bakarec. Prisutni su i Aleksandar Šapić, Dubravka Đedović Handanović, funkcioner Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić, predsednik Opštine Savski venac Miloš Vidović, državni sekretar ministarstva za sport Marko Kešelj.

12.20 - Vučević stigao u Obrenovac

Predsednik stranke Miloš Vučević je ovom prilikom rekao da oovo još jedna potvrda da se SNS ozbiljno sprema za nadolazeće izbore u Beogradu.

Vučević je za našu televiziju govorio o predstojećim beogradskim izborima, ali i o divljanju nasilne opozicije. Više o tome pročitajte OVDE.

U opštinskom odboru SNS u Obrenovcu zajedničkoj listi su među prvima podršku potpisima dali, osim Vučevića, i članovi Predsedništva stranke Arno Gujon, Marko Đurić i Miroslav Čučković, kao član Glavnog odbora Aleksandar Mirković. Pored njih potpis podrške su dali i predsednik Gradskog odbora Socijalističke Partije Srbije (SPS) Nikola Nikodijević, kao i Dejan Tomašević.

12.25 - Stigli Momirović i Kisić

U Opštinski odbor u Zemunu su stigli i ministri Darija Kisić i Tomislav Momirović.

12.08 - Orlić stigao u Opštinski odbor u Zemunu

Potpredsednik Glavnog odbora Vladimir Orlić stigao je u Opštinski odbor u Zemunu. Tu su i Zlatibor Lončar, Milica Đurđević Stamenkovski, Vjerica Radeta...

11.50 - Opština Savski venac

Brojni građani već čekaju u redu da daju svoj potpis Srpskoj naprednoj stranci. Iako je početak zakazan za podne, mnogo pre tog termina u opštinskim odborima su se stvorile gužve.

Među prvima je došla Nada Macura, a nedugoo za njom i ministar Goran Vesić, Nebojša Bakarec, Irena Vujović, Marko Kešelj.

 

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić potpisaće podršku listi danas u 12.45 u opštini Zemun.

Kako je saopšteno iz SNS, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević prisustvovaće prikupljanju potpisa za beogradske izbore i obratiće se medijima danas u 12 časova, u Obrenovcu, u Sokolskom domu, a potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić potpisaće podršku listi danas u 12 časova u Obrenovcu.

Potpredsednici Glavnog odbora Stranke Ana Brnabić, Irena Vujović i Aleksandar Šapić potpisaće podršku listi Srpske napredne stranke i koalicionih partnera danas u 12 časova u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac i obratiće se medijima.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić potpisaće podršku listi danas u 12 časova u velikoj sali GO Zemun i obratiće se medijima, navedeno je u saopštenju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija