• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.04.2024

11:33

'Ogavna i odvratna laž Miroslava Aleksića' - Mali: Politika mržnje u svakoj izjavi opozicije

printscreen

Politika

'Ogavna i odvratna laž Miroslava Aleksića' - Mali: Politika mržnje u svakoj izjavi opozicije

Podeli vest

Ministar finansija Siniša Mali odgovorio je na laži Miroslava Aleksića da je u društvu predsednika Aleksandra Vučića bio Aleksandar Bošković i poručio da je da to još jedna ogavna i odvratna Aleksićeva laž.

- Hoću da građani znaju, još jedna ogavna laž, odvratna laž Miroslava Aleksića. On je rekao u svom nalogu da je u prisustvu Vučića bila osoba iz kriminalnog miljea, a u stvari ta osoba nikada nije bila tamo, već pripadnik kobri Ninolav Dimitrijević. Hoću da svi znate, ovo je kampanja, njihova politika koja ne prestaje godinama unazad. Zašto lažete ljudi, odakle vam te ideje, imate li svoju politiku i umete li nekad istinu da kažee. Aleksić je lagao i za onih 1.000 evra građane, koji je opljačkao Trstenik sa tastom i sad i ova laž. Ali nije jedinna. PRvog dana posete Vučića Francuskoj, imali ste izjavu Nikezića da Vučić ide da poklanja vodovod, namensku industriju, EPS. Zašto Nikeziću lažeš? - pitao je Mali.

On je naveo da su svako javno preduzeće uništili i doveli na ivicu bankrota.

- I vi ste našli da pričate nešto o upravljanju preduzećima. Kako vas nije sramota? Treba da budemo ponosni kako je Vučić dočekan u Francuskoj. To je na ponos svim građanima Srbije. Danima traje negativna kampanja. Jel nećete investicije, nova radna mesta? Ta politika mržnje oslikana u svakoj izjavi opozicije - rekao je Mali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15