• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2024

18:42

Sudija Majić žestoko uvredio poštene ljude! Advokat Šabić mu očitao lekciju i postavio nezgodno pitanje

ATAIMAGES/Zoran Sinko

Politika

Sudija Majić žestoko uvredio poštene ljude! Advokat Šabić mu očitao lekciju i postavio nezgodno pitanje

Podeli vest

Advokat Rodoljub Šabić reagovao je na izjavu Sudije Miodraga Majića u kojoj kaže da oni koji pozivaju ljude na izbore učestvuju u prevari.

Advokat Šabić je izjavio da je ovo grubo vređanje naroda i upitao Majića da li je to njegov lični stav ili je to stav Proglasa.

- Ovo je nesumnjivo vrlo nekorektno grubo vređanje mnoštva poštenih ljudi! Voleo bih samo čuti - je li u pitanju lični stav ili stav Proglasa? - stoji u reakciji Rodoljuba Šabića.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija