• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2024

20:34

Đurićeva pravo u metu! Borko pokušava da napravi plan za ponovno čerupanje države!

sns.org.rs

Politika

Đurićeva pravo u metu! Borko pokušava da napravi plan za ponovno čerupanje države!

Podeli vest

Nevena Đurić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

- Umesto da Borko, nekada Borislav, Stefanović ponudi građanima Srbije nekakav plan i program, on zajedno sa svojim lopovskim saborcima samo par dana nakon što su im građani još jednom u nizu rekli da očima ne mogu da ih vide, jedino nude pritisak na ulicama i to, podrazumeva se uz podršku faktora spolja. 

Nažalost, nikako da tajkunski uposlenici shvate i pomire se sa činjenicom da Srbija danas vodi samostalnu, suverenu i nezavisnu politiku i da građani naše države sami odlučuju o svojoj sudbini i budućnosti. 

Kad govori na temu zakona koji su oni predlagali Narodnoj skupštini Republike Srbije valja ga podsetiti da nam je baš zakon usvojen na njihovo insistiranje, ogolio veliku istinu - da pored njega fantoma oni imaju i fantomske kandidate. Jedino što bi njima valjalo je da ih neko samo posadi u fotelje i pozicije sa kojih bi mogli iznova pljačkati Srbiju. 

Srbija je bila crna rupa, nalazila se na ivici provalije u svim sferama društvenog života baš u vreme dok su Borko i njegove kabadahije pustošile Srbiju. E, onda su nastupile promene.

Srbija je krenula da se menja nepovratno na bolje još 2012. godine sa dolaskom Srpske napredne stranke na vlast. 

Te promene građani svaki put sve ubedljivije podržavaju, što smo videli i na poslednjim izborima. 

I naravno ne propušta priliku da ospe paljbu po predsedniku Republike Srbije i politici koju on definiše, a koja znači nova infrastrukturna ulaganja, ulaganje u zdravstvo, obrazovanje, veće plate i penzije, bolji životni standard za sve građane. 

I dok  Vučić i Vlada koja sledi njegovu politiku pravi dugoročne planove o napretku Srbije, Borko i njegova kriminalna družina pokušava da napravi plan za ponovno čerupanje države, a građani su odlučni u jednoj stvari da se takvi - gori od najgorih nikad više našoj državi i narodu ne ponove, i stavljaju svima iz restlova bivšeg režima to jasno do znanja - bila je jasna Đurićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51