• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2024

07:43

Mi smo u postizbornoj depresiji jer od 2012. uvek pobeđuje Vučić! Tajkunski novinar otkrio kakva atmosfera vlada u opoziciji nakon izbornog debakla!

Printskrin

Politika

Mi smo u postizbornoj depresiji jer od 2012. uvek pobeđuje Vučić! Tajkunski novinar otkrio kakva atmosfera vlada u opoziciji nakon izbornog debakla!

Podeli vest

Propagandista sa đilasovske televizije Nova S i novinar na istoj Željko Veljković priznao je da je cela opozicija u teškoj depresiji jer od 2012. godine narod na izborima bira isključivo Aleksandra Vučića!

Brojke su na lokalnim izborima 2. juna rekle svoje, Kancelarija OEBS za praćenje izbora konstatovala je da su izbori, na kojima je gotovo svuda trijumfovao SNS, bili dobro ogranizovani, ODIHR se saglasio sa prethodnim stavom, ali opozicija tu nikako nije stala, najavljujući borbu za vlast izvan institucija, na ulicama, a onda je tajkunski novinar Veljković rekao kakva atmosfera vlada u opozicionim redovima. 

Veljković je praktično priznao: Svi smo u depresiji jer od 2012. godine uvek pobeđuje Vučić. 

- Već nekoliko dana nakon izbora ja sam imao osećaj da su se oni desili pre nekoliko meseci. Taj utisak je možda zato što se na ovim izborima zapravo ništa nije promenilo, niti su njihovi rezultati na bilo koji način drugačiji i vlast će ostati ista. Možda su se nekima (iz opozicije), koji su imali veća očekivanja, promenile stvari pa su im sad ta očekivanja realnija ali meni se to čini kao davna prošlost. Apatija je očekivana i mi tu imamo postizbornu depresiju jer prosto izbori su već od 2012. ono kad se izađe da se glasa pa pobedi Vučić - rekao je ovaj novinar. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice
Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice

Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca priznao je krivicu za masakr koji je počinio 4. maja prošle godine. Na pripremnom ročištu u Okružnom zatvoru u Beogradu, Blažić je izjavio da je "ubijao sve te ljude, ali da ne zna šta ga je obuzelo te večeri". Držeći pognutu glavu tokom celog ročišta, Blažić je izazvao burne reakcije ožalošćenih porodica, koje su mu dobacivale reči poput "ubico".

27.07.2024

08:29

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija