• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2024

20:02

Još jedan debakl opozicije! Organizovali protest protiv Rio Tinta u Grockoj, a na njemu jedva 50 ljudi! (FOTO)

informer/printscreen

Politika

Još jedan debakl opozicije! Organizovali protest protiv Rio Tinta u Grockoj, a na njemu jedva 50 ljudi! (FOTO)

Podeli vest

Tajkunski mediji nastavljaju svoju kampanju protiv Rio Tinta i projekta "Jadar", obmanjujući građane kako je Srbija većinski protiv kopanja litijuma, iako je istina potpuno suprotna.

U prilog tome ide i vest sa portala tajkunskog glasila Nova, koja je izveštavala o protestu protiv Rio Tinta u Grockoj.

"I Grocka ustala protiv Rio Tinta, građani održali protest i poručili: Mi smo uz Jadar" glasio je naslov ove vesti.

Foto: Printscreen

 

Ništa ovde ne bi bilo čudno, osim što su izostavili činjenicu da se na ovom "protestu" okupilo manje od 50 ljudi, ako ih je bilo i toliko.

Foto: Informer

 

Naravno, tajkunski mediji pokušavaju na sve načine da nametnu volju građanima i da prikažu kako je Srbija protiv kopanja litijuma, ali, na njihovu žalost građani shvataju da je litijum istorijska šansa za našu zemlju.

Tajkunski mediji su pokušali i u anketama da predstave kako su građani protiv projekta "Jadar", ali su dobili šamar od kojeg im i dalje bride obrazi. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija