• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

13:42

Jovanov podsetio Đilasa na njegova obećanja, pa mu poručio: Bolje da je ćutao, nego što je spominjao bilo čije reči!

tanjug/beta

Politika

Jovanov podsetio Đilasa na njegova obećanja, pa mu poručio: Bolje da je ćutao, nego što je spominjao bilo čije reči!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS Milenko Jovanov ukazao je danas na nedoslednost i na volšebnu promenu stava tajkuna Dragana Đilasa, u zavisnosti od toga kakve su mu koristi, i dodao da je predsednik SSP Đilas ranije govorio da je litijum velika šansa za Srbiju, a da je sada promenio stav!

Reagujući na Đilasovu objavu na "X" mreži, u kojoj tajkun direktno napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića: "Čovek od reči. Zašto bi iko sumnjao u njegova obećanja...", Jovanov je podsetio koliko je Đilas "čovek od reči". 

"Evo, potvrđeno je da je kod Loznice otkriveno drugo po veličini nalazište litijuma u svetu i najveće u Evropi. Hajde da pričamo o koncesiji na te rudnike, ali da fabrika baterija bude kod nas, zato što su one u svim mobilnim telefonima i električnim automobilima. Zar to nije šansa za Srbiju? To će da zaposli hiljade i hiljade ljudi i napravi brend od naše zemlje. Zamislite u svakom mobilnom telefonu ili u automobilu deo na kome piše „Made in Srbija" -  izjavio je Dragan Đilas za Nedeljnik 25.10.2017. godine. 

"Bolje da je ćutao, nego što je spominjao bilo čije reči...", poručio je Jovanov. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje
Olimpijske igre

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje

Srpska veslačica u skul konkurenciji Jovana Arsić zauzela je peto mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa vremenom 7:56.18 minuta, što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u borbu za medalje u trci na 2.000 metara.

30.07.2024

09:59

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija