• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

30.07.2024

11:06

Pao je kamen sa srca... Javila se Zoranina sestra posle dramatičnog finala

printscreen/RTS

Olimpijske igre

Pao je kamen sa srca... Javila se Zoranina sestra posle dramatičnog finala

Podeli vest

Jelena Arunović, sestra i trener Zorane Arunović, bila je van sebe od sreće nakon što je srpski miks osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

Damir Mikec i Zorana Arunovićeva su pobedili turski tim  Jusuf Dikec i Seval Tarhan - 16:14. Tuci tim je vodio 8:2, 8:6, 10:6, ali su naši u finišu briljirali.

Turski par je došao do 14:12, imali su dve meč lopte, ali nisu ih iskoristili. Popustila je koncentracija Turcima što su naši kaznili.  U poslednjoj seriji se Zorani se zatresla ruka pogodila je 9,4 kruga, pa je kiknuo Dikec - 9,1, a Seval je bila bolja 10,2. Međutim, Srbiji je zlato doneo Damir koji je gađao 10,7 kada nam je bilo najvažnije i najpotrebnije. 

- Bilo je teško, pao je kamen sa srca još posle ulaska u finale. Da se zna, dobila sam prvi žuti karton. Kakav tajm-aut! -  rekla je Jelena Arunović, sestra i trener Zorane Arunović.

 

Ne krije Jelena da je bilo mnogo nervoze.

- Ne znam kakav je osećaj, dogovor je bio da idemo do kraja, gde god on bio. Bilo je teško, vaše kolege nam nisu olakšale, prvi nastupi su u streljaštvu i tenzija je. Čitala sam svašta i pitam se sada jesu li oni turisti ili šampioni. Za mene su bili šampioni i pre dva dana. Bilo je teško i izazovno, kad znate da je jedina stvar koja čupa trogodišnji ciklus, da uradite nešto. Nazad nije bila opcija. Zadovoljni jesmo, iznenađeni nismo. Žrtvovali smo mnogo toga, trebalo nam je da skoči individualni kvalitet da bismo uspeli. Ne bi bilo nepravedno ni da su Turci pobedili, nijanse su odlučivale.

Na zanimljiv način su se pripremali za finale.

- Jutros u četiri u pidžami šetamo po selu i razbuđujemo se da bismo imali visok nivo preciznosti jer je samo 14 dijabola da pokažeš ko si i šta si. Na Olimpu smo i to je sada najvažnije - rekla je Jelena Arunović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija