• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2024

12:37

Bebi bum u ovom gradu u Srbiji! Za dan rođeno 12 beba

Rina

Društvo

Bebi bum u ovom gradu u Srbiji! Za dan rođeno 12 beba

Podeli vest

Pravi bebi bum dogodio se u Kragujevcu, kada se u tamošnjem porodilištu za jedan dan rodilo čak 12 beba.

Jučerašnji dan u Ginekološko-akušerskoj klinici UKC Kragujevac obeležilo je mnogo radosti, pošto je na svet došlo sedam dečaka i pet devojčica. S obzirom da ovakvi trenuci nisu česti, osim roditeljima i porodicama novorođenih beba, taj dan doneo je veliko zadovoljstvo i zaposlenima u kragujevačkom porodilištu.

Lekari, babice, tehničari, sestre i ostalo osoblje sa profesionalnom posvećenošću brinu o majkama i bebama, osiguravajući da sve protekne u najboljem redu.

Pošto se u kragujevačkom porodilištu u najvećem broju slučajeva rađa manje od deset beba dnevno, ovaj bebi bum je jedan od onih koji će se dugo pamtiti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje
Olimpijske igre

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje

Srpska veslačica u skul konkurenciji Jovana Arsić zauzela je peto mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa vremenom 7:56.18 minuta, što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u borbu za medalje u trci na 2.000 metara.

30.07.2024

09:59

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija