• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2024

14:26

(VIDEO) OVO NE SMETE DA PROPUSTITE! U ponedeljak 5. avgusta filmski klasik samo na Informer TV!

printscreen

Društvo

(VIDEO) OVO NE SMETE DA PROPUSTITE! U ponedeljak 5. avgusta filmski klasik samo na Informer TV!

Podeli vest

Film "Oluja" Miloša Radunovića, koji govori o stradanjima srpskog naroda tokom zločinačke hrvatske operacije 1995. godine biće ekskluzivno prikazan na televiziji Informer u ponedeljak 5. avgusta sa početkom u 20 časova.

Na dvadesetdevetu godišnjicu pogroma srpskog naroda sa vekovnih ognjišta u Hrvatskoj tokom zločinačke operacije "Oluja" koju je organizovao i sproveo ustaški režim u Zagrebu na čelu sa tadašnjim predsednikom Franjom Tuđmanom, na Informer televiziji biće prikazano remek delo Miloša Radunovića - film "Oluja".

Umesto programske šeme na koju ste navikli, emitovaćemo ovaj film kako se stravični zločini hrvatske vojske nad srpskim civilima nikada ne bi zaboravili.

Sam film koji ne smete propustiti govori o događajima koji su prethodili operaciji hrvatsko-muslimanskih snaga potpomognutim NATO paktom na Republiku Srpsku Krajinu u avgustu 1995. godine.

Tada je sa područja Dalmacije, Like, Korduna i Banije sa vekovnih ognjišta prognano najmanje 250 hiljada Srba. 

Oluja je drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kome je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću.

Ne propustite ovu epsku priču - budite uz Informer televiziju u ponedeljak, 5. avgusta u 20 časova.

 

 

 

 

Specijalni program tri dana

Informer televizija će za vikend 3. i 4. avgusta, kao i samog 5. avgusta emitovati specijalni program povodom 29. godišnjice zločinačke akcije "Oluja".

Brojni gosti prodefilovaće u stidiju Informer televizije, a mnogi od njih ispričaće svoje potresne priče i šta su sve proživeli tokom "Oluje".

Budite uz Informer TV i sve vesti saznaćete prvi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje
Olimpijske igre

Šteta! Jovana Arsić ostala bez medalje

Srpska veslačica u skul konkurenciji Jovana Arsić zauzela je peto mesto u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa vremenom 7:56.18 minuta, što nažalost nije bilo dovoljno za plasman u borbu za medalje u trci na 2.000 metara.

30.07.2024

09:59

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija