• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2024

16:23

Dačić: SPS ne učestvuje u bilo kakvim aktivnostima protiv predsednika Srbije

Printscreen

Politika

Dačić: SPS ne učestvuje u bilo kakvim aktivnostima protiv predsednika Srbije

Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da SPS ne učestvuje niti će ikada učestvovati, u bilo kakvim aktivnostima ili operacijama protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, jer bi time radili i protiv sebe i zajedničkih ciljeva.

- Socijalistička partija Srbije ne učestvuje niti će ikada učestvovati dok sam ja predsednik, u bilo kakvim aktivnostima ili operacijama protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, jer bi time radili i protiv sebe i naših zajedničkih ciljeva. 

Naprotiv, naš savez je najčvršći bedem za odbranu Srbije i njenih nacionalnih i državnih interesa. 

I zato je od vitalnog značaja bio naš zajednički koalicioni nastup na lokalnim izborima. 

Nijedan pojedinac nema pravo da nastupa drugačije u ime SPS-a i svako drugačije ponašanje će biti sankcionisano. 

U konkretnom slučaju u Malom Zvorniku naš opštinski odbor nije učestvovao ni u kakvim aktivnostima, već je reč o čoveku koji nije član SPS-a niti rukovodstva, a bio je na našoj listi na lokalnim izborima kao grupa građana, koji će biti isključen iz naše odborničke grupe. 

I tako će biti svuda i uvek kada se neko ponaša suprotno mojim stavovima i politici SPS-a - izjavio je predsednik Socijalističe partije Srbije Ivica Dačić.

Podsetimo, specijalna medijsko-politička operacija čije je krajnji cilj rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, osmišljena i krenirana u jednoj Zapadnoj ambasadi koja joj je dala i zlokobno kodno ime "Pad zida" u punom je jeku, saznaje Informer od odličnog obaveštenog izvora.

Prema njegovim rečima, u svemu učestvuju i vrh Socijalističke partije Srbije (SPS) koja je deo vladajuće većine, kao i hejterske opozicija u kojoj se Nova DSS Miloša Jovanovića istakla kao udarna pesnica.

Celu vest pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija