• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2024

19:57

Palma: Podržavam svaku reč koju je predsednik Vučić izgovorio večeras u obraćanju javnosti

Dragan Marković Palma

Politika

Palma: Podržavam svaku reč koju je predsednik Vučić izgovorio večeras u obraćanju javnosti

Podeli vest

„Večerašnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića domaćoj i stranoj javnosti je obraćanje velikog državnika i ja lično i u ime Jedinstvene Srbije podržavam svaku reč koju je izgovorio“, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

 „Predsednik Srbije ima najteži posao u Evropi, a možda i u svetu, a to je da brani međunarodne zakone i međunarodno pravo i pravdu od Zakona jačega, a da istovremeno ne uvuče državu i građane Srbije u rat. Vučić je najpragmatičniji predsednik koga je Srbija ikada imala. Na drugoj strani imamo opoziciju u Srbiji, od kojih je pola da se odmah prizna nezavisno Kosovo, a pola je da se odmah uđe u rat, pola opozicije je za Trampa, pola za Kamalu Haris, pola opozicije je za Rusiju, pola je za Ukrajinu, pola je za Evropsku uniju, pola je za BRIKS, a svi zajedno zapravo pomažu Aljbinu Kurtiju u pokušaju rušenja predsednika Srbije i države Srbije. Aljbin Kurti ima samo jedan cilj, a to je da uvuče Srbiju u rat sa NATO paktom. Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Dagan Marković Palma nikada neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i nikada neće uvući Srbiju u rat. To jeste najteža politika, ali to je nezavisna, nesvrstana i samostalna politika države Srbije, a znamo da ni zapad ni istok ne vole preterano one koji su nezavisni i nesvrstani i ekonomski jaki. Aljbin Kurti je jedini vođa aparthejda u 21. veku na tlu Evrope i njegovi zakoni i tortura nad nealbanskim narodima na Kosovu i Metohiji, posebno nad Srbima, liči na nemačku politiku krajem tridesetih godina prošlog veka prema Jevrejima i to ne radi sam, već uz pomoć sponzora nezavisnog Kosova, odnosno onih koji su dali vlast na delu teritorije Srbije terorističkoj organizaciji, a to jeste OVK. Nema Srbija drugog rešenja osim mudre, mirne i pragmatične politike, politike hladne, a ne užarene glave, a to je politika koju vodi Aleksandar Vučić. To je jeste najteže i sporo, ali sve drugo vodi u katastrofu“, ocenio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45