• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2024

09:32

DRAGANA ĐORĐEVIĆ IZREKLA JOŠ JEDNU BRUTALNU LAŽ! Teoretičarka zavera i glavni "ekspert" lažnih ekologa o broju obolelih od karcinoma, demantuju je brojke! (VIDEO)

printscreen

Politika

DRAGANA ĐORĐEVIĆ IZREKLA JOŠ JEDNU BRUTALNU LAŽ! Teoretičarka zavera i glavni "ekspert" lažnih ekologa o broju obolelih od karcinoma, demantuju je brojke! (VIDEO)

Podeli vest

Glavni "ekspert" na kojeg se pozivaju lažni ekolozi i teoretičarka zavere Dragana Đorđević izrekla je u emisiji "Utisak nedelje" na tajkunskoj televiziji još jednu brutalnu laž u nizu - da svaki četvrti stanovnik Bora ima neku vrstu kancera, te da nije bilo tako do dolaska Ziđina?!

Ipak, podaci sa Instituta za javno zdravlje "Batut" jasno i nedvosmisleno demantuju ove navode. 

Prema poslednjem izveštaju BATUT-a, Borska oblast 𝟮𝟬𝟮𝟭. je imala 𝟳𝟴𝟭 osobu obolelu od karcinoma, što je 𝟳,𝟯 obolele osobe na 1.000 stanovnika. 

Prema izveštaju BATUT-a iz 𝟮𝟬𝟭𝟴. kad je tek Ziđin preuzeo RTB Bor, Borska oblast je imala 𝟴𝟬𝟮 osobe obolele od karcinoma.

Prema izveštaju BATUT-a iz 𝟮𝟬𝟬𝟵., dakle u vreme kad je bivša vlast upravljala Borom, Borska oblast je imala 𝟴𝟴𝟭 osobu obolelu od karcinoma.

O kolikoj je laži reč govori i činjenica da u Zapadnobačkoj oblasti, gde ne postoji niti jedan rudnik pa čak ni nalazište nafte ili gasa, 𝟮𝟬𝟮𝟭. je bilo 𝟭𝟰𝟮𝟯 obolele osobe, što je 𝟴,𝟲 obolelih osoba na 1.000 stanovnika!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija