• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2017

07:18

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! ZLOČINAČKI PLANOVI ZAPADA: NATO sprema invaziju na Srbe!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! ZLOČINAČKI PLANOVI ZAPADA: NATO sprema invaziju na Srbe!

Podeli vest

NATO pakt Šiptarima i Hrvatima daje 'kajova' i 'blek hok' helikoptere, cilj im je da osvoje sever Kosova, ali i da, pod izgovorom humanitarne intervencije, napadnu zapadni deo Republike Srpske!?!

ČITAJTE JOŠ:

HRVATI MASOVNO OBOLEVAJU OD BOLESTI SMANJENJA PENISA!
"Jutarnji list" piše da skoro 20 odsto muškaraca u Hrvatskoj boluje od Pajronijeve bolesti, koja dovodi do odumiranja tkiva penisa

VOJISLAV ŠEŠELJ: Imam tri pištolja! Ako me opet napadnu, braniću se!

Stižu ruska braća: HOR 'ALEKSANDROV' NASTUPA U ARENI!
Najbolji ruski vojni ansambl imaće spektakularan koncert 4. novembra u Beogradu. Više od 60 članova "Aleksandrova" 26. decembra poginulo u padu vojnog aviona u Crno more

BOJAN POPOV: Tata Raša sačekao da me vidi, pa umro
Sin preminulog pesnika Raše Popova, inače sveštenik u Rusiji, govori o poslednjim očevim danima

Nije ona za travu: KARLEUŠA VEGAN, A JEDE RIBU

POKLON - SIGURICA

Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PETAR 1

pre 7 godina

Prete nam sa svih strana, hoce da satru pravoslavni rod na balkanu, ujedinili se kusi i repati, a kao odgovor - na pretnju po opstanak naseg naroda nama iz Rusije stize hor. Srbijo pevaj i gini kako bese, tamo daleko daleko kraj mora....??..nn

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set