• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jugmedia.rs

17.12.2019

12:40

DEMONTIRAN SPOMENIK TOMI ZDRAVKOVIĆU U LESKOVCU! Evo šta će se s njim dogoditi!

Vesti

DEMONTIRAN SPOMENIK TOMI ZDRAVKOVIĆU U LESKOVCU! Evo šta će se s njim dogoditi!

Podeli vest

Graditelji prvog trga u Leskovcu danas su dislocirali spomenik Tomi Zdravkoviću i premestili ga na drugi kraj doskorašnjeg travnjaka, a već sutra ili prekostutra on će biti postavljen ispred Privrednog suda kod mosta preko Veternice na omanjem platou u Bulevara osolobođenja

Posle dislociranja, spomenik je poduprt kako ne bi pao, i to je slika dana u Leskovcu - majušni usamljeni spomenik među ogromnim buldožerima.

- Što se spomenika Tomi Zdravkoviću tiče, sve se radi u konsultaciji sa njegovim autorom. Ništa se ne prepušta slučaju - kažu u JP "Urbanizam i izgradnja" Leskovac, nadzornom organu.

Foto: jugmedia.rs

Posle dislociranja, spomenik je poduprt kako ne bi pao, i to je slika dana u Leskovcu – majušni usamljeni spomenik među ogromnim buldožerima

 

Ispred suda se danas postavlja postament za ovaj spomenik, a u centralnom gradskom parku Leskovca, u nastavku budućeg trga, odnosno, preko puta muzeja već je sve spremno za postavljanje spomenika Kosti Stamenkoviću, radničkom tribunu između dva svetska rata, ali njegov spomenik još stoji na starom mestu, na gradilištu trga.

Foto: jugmedia.rs

Priprema na istaknutom mestu kao trajno rešenje za spomenik slavnog pevača

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set