• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

18.12.2020

17:28

SVETLOM RASTERUJU CRNE MISLI: Tri složne majdanpečke porodice ne prekidaju tradiciju kićenja, UPRKOS KORONI/FOTO/VIDEO/

Vesti

SVETLOM RASTERUJU CRNE MISLI: Tri složne majdanpečke porodice ne prekidaju tradiciju kićenja, UPRKOS KORONI/FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Majdanpečni su rešili da stvar uzmu u svoje ruke. Bez obzira na tenziju koja vlada zbog koronavrusa tri porodice u Karađorđevoj ulici tradiciju kićenja i ukrašavanja prostora u kome žive pred Novogodišnje praznike , nisu prekinuli ni ove godine.

,,Mi smo veoma složan komšiluk. Družimo se, dogovaramo nema razlike u svemu učestvujemo zajedno. Želimo da se osećamo lepo u prostoru u kome svakodnevno leti sedimo ispred stanova pa se trudimo da naš ružičnjak svake godine bude najlepši .

Foto: V.J.

 

Viseće muškatle, uvek privlače poglede svakog prolaznika pa često čujemo komentare da je ovo pravi mali raj.

Foto: V.J.

 

Zimi, Novogodišnji i Božićni praznici su od posebne važnosti. Svako kupi ponešto od ukrasa i sa osobitim zadovoljstvom sređujemo naše okruženje, kaže Monika Stanivuković.

Foto: V.J.

 

Njena porodica uz komšije iz porodica Stanković i Radulović svake godine čini sve, da se kako oni tako i njihova deca osećaju kao u pravoj Novogodišnjoj bajci u najlepše okićenom delu Majdanpeka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SA KORONOM NEMA ŠALE: U Majdanpeku odustali od dovođenja gostiju ALI NE I OD KIĆENJA GRADA/FOTO/VIDEO/
Srbija

SA KORONOM NEMA ŠALE: U Majdanpeku odustali od dovođenja gostiju ALI NE I OD KIĆENJA GRADA/FOTO/VIDEO/

Pandemija sa koronavorusom poremetala je sve sfere normalnog života svuda u svetu pa i u Srbiji. Shodno porastu broja zaraženih građana koji se prati iz dana u dan, gotovo ni u jednoj gradskoj sredini se ne razmišlja o organizovanom Dočeku Nove godine, već samo kako suzbiti širenje ovog opakog virusa i smanjiti broj inficiranih uz poštovanje svih propisanih mera zaštite od strane Republičkog kriznog štaba

17.12.2020

13:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set