• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RINA

11.05.2021

22:11

KONAČNO JE REŠENA MISTERIJA - EVO ZAŠTO RONALDU NIJE PRIZNAT GOL NA MARAKANI!

Vesti

KONAČNO JE REŠENA MISTERIJA - EVO ZAŠTO RONALDU NIJE PRIZNAT GOL NA MARAKANI!

Podeli vest

Iako se dugo čeka da Orlovi vrate staru slavu srpskom fudbalu i kvalifikuju se na Svetsko prventsvo u Кataru naredne godine, u rodnom selu čuvenih Tarabića kažu da će to učiniti samo ako učine jednu stvar - dođu na pripreme u Кremna na obroncima Tare. Dragan Pjević tumač Кremanskog proročanstva kaže da je u nekoliko navrata slao pisma podrške selekciji i poruku da dođu na pripreme kako bi imali sreće u nastavku puta ka Ligi nacija.

- Imajući u vidu da sa Кremnima kao mesto proroka treba sarađivati, 2010 godine zvali smo tadašnjeg selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića da dođe u Кremne na pripreme i posluša proročanstvo Tarabića i šta se u njimu kaže nije hteo sarađivati, nažalost znamo kako su se završile kvalifikacije na svetskom prvestvu po našu zemlju, ispala je u grupnoj fazi Lige nacija u kojoj su se nalazile Gana, Australija i Nemačka. Nakon toga smo pisali pisma Tomislavu Кaradžiću isto tako nisu poslušali i nisu se kvalifikovali u Brazil 2014-te godine, a ni na Evropsko prvenstvo - kazao je za RINU Dragan.

Međutim, to nije jedini put kada su Tarabići su predvideli neuspeh selekcije. U poslednje vreme Dragan je poslao nekoliko pisama doskorašnjem predsedniku FSS Кokezi sa porukom da dođu na pripreme u Кremne i proćiće na Svetsko prvenstvo, ali vapaji nisu urodili plodom a Dragan ne bi ponovo da pominje šta se u skorije vreme izdešavalo upravo sa Кokezom.

- Upravo smo sada napisali pismo selektoru Draganu Stojkoviću - Piksiju da sarađuje sa Кremnima kako bi prošao na prvenstvu u Кataru 2022. godine, odgovor i dalje čekamo. Ono što samo mogu i sada da mu poručim da se gol Ronalda protiv Portugala u odlučujućim minutima utakmice nije video, jer je u pitanju očigledno bila viša sila, arbitar nije video da je lopta prešla belu liniju. Da je gol bio priznat Portugalija bi pobedila sa 2:1 i otišla dalje, a Srbija ne bi imala bilo ikakvih šansi za prolaz, i poručujem "ti selektore razmišljaj da li ćeš sarađivati sa Кremnima da bi na jesen imao uspeha i otišao u Кatar ili ostati u Srbiji i gledati takmičenje preko televizora - dodao je Pjević.

U septembru Srbija igra odlučijući meč protiv Luksemburga za prolazak u eliminacionu fazu takmičenja. Deset pobednika grupa direktno će se plasirati na Mundijal u Кataru, dok će deset drugoplasiranih ekipa igrati baraž od marta 2022. godine, zajedno sa još dve najbolje plasirane reprezentacije iz upravo okončane Lige nacija, ukoliko se proročanstvo otvari  i fudbalski stručnjaci budu sarađivali sa Кremnima, mogli da pakujemo navijačke zastavice kad za to dođe vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set