• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2021

15:31

VAKCINA UBIJA KORONU U BEOGRADU! Prvi put manje od 200 zaraženih u jednom danu!

Vesti

VAKCINA UBIJA KORONU U BEOGRADU! Prvi put manje od 200 zaraženih u jednom danu!

Podeli vest

Beograd prednjači po broju vakcinisanih građana kad je reč o imunizaciji u Srbiji. Koliko vakcinacija daje rezultat svedoče i podaci o broju zaraženih po gradovima u našoj zemlji

Nakon što je ukupan broj datih doza vakcine protiv korona virusa dostigao 3.897.314, a ukupan broj građana koji su primili obe doze stigao na 1.687.579, saopšteni su i podaci za novoobolele na dan 12. maj.

Tako je prvi put ove godine Beograd registrovao manje od 200 zaraženih za 24 časa. Taj broj iznosi 199, dok je i u ostalim gradovima situacija sve bolja i izgleda ovako:

Beograd 199, Jagodina 45, Kragujevac 41, Novi Pazar 39, Smederevo 39, Novi Sad 36, Niš 36, Čačak 20, Sremska Mitrovica 20, Šabac 18, Leskovac 17, Sombor 15 i Vlasitince 15.

U ostalim naseljenim mestima registrovano je manje od 15 pozitivnih lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set