• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Jugmedija

24.07.2021

16:55

MLADU MAMU SMUK UGRIZAO DOK JE SPAVALA SA BEBOM! Užas kod Leskovca!

Vesti

MLADU MAMU SMUK UGRIZAO DOK JE SPAVALA SA BEBOM! Užas kod Leskovca!

Podeli vest

Dvadesettrogodišnju T. S. iz sela Draškovac kod Leskovca, juče je oko 8 sati ujutru, dok je spavala sa bebom u spavaćoj sobi ujeo smuk, koji se uvukao ispod kreveta

- Beba je spavala sa mnom na krevetu, bolje mene što je ujela nego nju, a u kući su bile moje dve ćerke od 4 i 6 godina. Verovatno je ušla kroz stepenice, jer u toj spavaćoj sobi nemam direktno prozor koji je bio otvoren, tako da je sigurno ušla kroz ulazna vrata. Niko je nije primetio, ali je sigurno da je duže bila tu, pošto sam ja već nedelju dana čula neko lupkanje i šuškanje po sobi, ali nisam pretpostavila da je zmija u pitanju. To mi ni na kraj pameti nije bilo - priča za Jugmediu ova mlada mama koja je i dalje vidno potrešena i uplašena.

Ujed je primetila kada je počela da je boli i da joj otiče ruka, odmah je obavestila “Zoo planetu” i Hitnu pomoć, koji su uhvatili zmiju i odveli je, a leskovačka Hitna joj je pružila pomoć na licu mesta.

Foto: TopPress

- Došla je Hitna pomoć iz Leskovca, isprali ranu i hteli su da me vode odmah na Infektivnu, ali ja nisam bila tada u mogućnosti jer nisam imala decu gde da ostavim, pa kad su došli moji s posla, odveli su me u Doljevac, a zatim za Niš, dali su mi infuzije, injekcije i tetanus. Sinoć sam do 23.30 sati bila na Infektivnoj klinici - dodaje žena.

Decas još ne smeju da uđu u sobu

Ona je ovim putem želela da svima ispriča šta joj se dogodilo, kako bi apelovala na sve da gledaju i proveravaju svoje kuće jer je ovo velika trauma i za nju i za decu, koja još uvek ne smeju da uđu u sobu iako im stalno govori da zmija više nije tu.

U Srbiji postoji deset vrsta zmija, od kojih su tri otrovnice, a ostale iz porodice smukova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set