• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Istraživanje

01.08.2021

10:00

(Ne)otkrivena Srbija! Top domaće turističke destinacije za ovo leto

Promo

Vesti

(Ne)otkrivena Srbija! Top domaće turističke destinacije za ovo leto

Podeli vest

Nakon što je 2020. godina prošla u znaku domaćeg turizma, mnogi građani će se i ove godine odlučiti za istraživanje do sada neotkrivenih turističkih bisera u Srbiji. Pored uvek popularnih destinacija kao što su Kopaonik, Zlatibor, Vrnjačka Banja ovoga puta predlažemo top 5 destinacija koja mogu da budu savršeni izbor za letnji odmor, a na koje možda niste ni pomislili

Jezero Perućac poslednjih nekoliko godina je sve popularnije, posebno zbog novih turističkih kapaciteta koji se nalaze na samom jezeru i koji nude iskustvo uživanja u prirodi bez ikakvih ograničenja. Stara Planina omiljena je među planinarima, ali i brojnim lokacijama neverovatne prirodne lepote koje vredi posetiti.

Zeleno srce Srbije, kako nazivaju Sokobanju, nudi puno interesantnih mesta koje možete posetiti, a vodopad Ripajka je samo jedno od njih. Zahvaljujući novim hotelima i novoizgrađenom privatnom smeštaju sve više građana svoj odmor provodi ovde. Obližnji Rtanj kog odlikuju misticizam i lepota, postao je top destinacija za odmor i uživanje u čistoj prirodi.

Fruška Gora nudi različitost sadržaja, na samo sat vremena vožnje od Beograda - prelepi manastiri, brojne planinarske staze, jezera, salaši i vinarije. Ako se odlučite da odmor provedete ovde, sigurno će biti ispunjen.

Foto: Promo

 

Ali kao što svi znamo kada dođu dani odmora, često je izazovno pokriti sve troškove.

Keš kredit je dobro kratkotrajno rešenje za troškove koje imate prilikom organizovanja letovanja, a do njega u OTP banci možete doći brzo i lako bez potrebe dolaska u banku.

Korisnici imaju na raspolaganju mKeš kredit, putem m-bank aplikacije i eKeš kredit, putem e-bank aplikacije.  Reč  je o dinarskom keš kreditu sa fiksnom kamatnom stopom za period otplate od šest do 12 meseci ili od 13 do 36 meseci, odnosno 37 do 71 meseci u slučaju dugoročnog kredita. Minimalan iznos kredita je 50.000, a maksimalan 600.000 dinara.

U ponudi su takođe i keš krediti sa varijabilnom kamatom uz samo 0.95 odsto naknade za puštanje kredita uz period otplate od 13 do 71 meseca.  Minimalan iznos kredita je 50.000, a maksimalan čak 2.400.000 rsd. Ako pak korisnik želi apsolutnu predvidljivost svih mesečnih rata tokom perioda otplate, ima na raspolaganju i dinarski keš kredit sa fiksnom kamatom gde je maksimalni iznos kredita 2.400.000 dinara a rok otplate može biti najviše do 71 meseci.

Kreditni kalkulator na sajtu banke je odličan način da izračunate visinu svoje mesečne rate bez obzira za koji se kredit opredelite. Više informacija o ponudama keš kredita pogledajte na sajtu OTP banke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set