• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

25.08.2021

15:00

PROKUPLJE MISLI NA SIROMAŠNE SUGRAĐANE! I ove godine socijalno ugrožene porodice dobiće BESPLATAN OGREV

LJ.S.

Vesti

PROKUPLJE MISLI NA SIROMAŠNE SUGRAĐANE! I ove godine socijalno ugrožene porodice dobiće BESPLATAN OGREV

Podeli vest

Kao i prethodnih godina grad prokuplje deliće ogrevna drva socijalno najugrožeenijim porodicama u gradu

Ove godine je za kupovinu 270kubnih metara drva iz lokalnog budžeta izdvojeno 1, 350 miliona dinara. Kako kaže član Gradskog veća za socijalnu zaštitu Marko Kostadinović, drva će se deliti preko mesnih zajednica, na osnovu spiskova prokupačkog Centra za socijalni rad. Raspodela počinje u drugoj polovini septembra.

- Grad Prokuplje je uvek pružao različite vidove pomoći materijalno i socijalno najugroženijim porodicama, ne samo  onima koji žive u gradu, već i u seoskim sredinama, tako će se raditi i u buduće- kazao je Kostadinović.

On je dodao da će do kraja godine socijalno najugroženije porodice i u gradu i u selima dobiti i pakete sa osnovnim životnim namernicama i higijenskim sredstvima. Planirano je da se podeli 1.700 paketa ove pomoći, a iz gradskog budžeta za to je izdvojeno 1,8 miliona dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOBNA NOĆ! Povređeno sedam mladih osoba!
Hronika

KOBNA NOĆ! Povređeno sedam mladih osoba!

U dve odvojene saobraćane nezgode, povređeno je sedam mlađih osoba, među kojima je i jedna šesnaestogodišnjakinja. Obe su se dogodile tokom vikenda u posleponoćnim časovima

23.08.2021

12:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set