• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.11.2016

11:12

(FOTO) CRNA OVCA BELE KUĆE! Mlađa ćerka Donalda Trampa BAHATA I RASKALAŠNA!

Vesti

(FOTO) CRNA OVCA BELE KUĆE! Mlađa ćerka Donalda Trampa BAHATA I RASKALAŠNA!

Podeli vest

Tifani Tramp je mlađa ćerka novog američkog predsednika Donalda Trampa, a za razliku od ostalih članova njegove porodice koji ne izbijaju iz medija, o njenom raskalašnom životu malo ko govori

 

Donald je Tifani dobio sa bivšom suprugom, glumicom Marlom Mejpls. Tifanini roditelji razveli su se kada je ona imala pet godina i zajedno nisu imali više dece.

Marla je izjavila da joj je Donald finansijski pomagao tokom Tifaninog odrastanja, ali da ju je odgajala kao samohrana majka.

Za razliku od svoje braće i sestara, odrasla je u Kaliforniji, ali se nedavno preselila bliže svom ocu i upisala Univerzitet u Pensilvaniji, gde trenutno studira. Još kao srednjoškolka rešila je da započne muzičku karijeru, pa je 2011. objavila pop singl "Like A Bird". Kako kaže, zainteresovana je i za modni dizajn, pa joj je polusestra Ivanka Tramp pomogla da dobije stažiranje u "Vogu".

Instagram

Tifani ima svoj Instagram nalog na koji uglavnom objavljuje fotografije iz noćnog provoda, i koji ima čak 32.000 pratilaca. S vremena na vreme poseti neki glamurozan događaj i pojavi se na crvenom tepihu, uglavnom sa grupom bogatih mladih ljudi koji se nazivaju "bogata deca Instagrama".

Tifani strastveno podržava svog oca. Pojavila se na događaju na kojem je on objavio svoju kandidaturu za predsednika, pratila ga je na republikanskoj konferenciji, a na Tviteru je često objavljivala poruke podrške njegovoj predsedničkoj kampanji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danas

pre 7 godina

Sta li joj hvali ? Mlada , lijepa , sve joj dolikuje .

Vule

pre 7 godina

GLAVA KAO BUNDEVA I OGROMNI ZUBI LICI NA JEFTINU SPONZORUSU ,KAO I NJEN AMAJKA

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17