• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

05.01.2017

20:48

(FOTO) TURCI ŽESTOKO UVREDILI OBAMU: Pod naslovom "SLIKA UBICE" izjednačili ga s teroristom iz Istanbula!

Vesti

(FOTO) TURCI ŽESTOKO UVREDILI OBAMU: Pod naslovom "SLIKA UBICE" izjednačili ga s teroristom iz Istanbula!

Podeli vest

Turske novine objavile su na svom Tviter nalogu fotografiju za koju tvrde da je "najpreciznija slika" napadača u Istanbulu, a na kojoj se nalazi lik Baraka Obame

Kontroverzna slika prikazuje lik Baraka Obame pored fotografije napadača, ali tako što je njegovo lice izmenjeno da izgleda kao aktuelni predsednik SAD-a.

Slika je tvitovana tako da je svih 108.000 pratilaca te novinske kuće na Tviteru moglo da je vidi. Natpis koji je postavljen iznad slike glasi: "Najpreciznija fotografija ubice", zajedno sa linkom ka vesti "Korisnici društvenih medija kažu da SAD stoje iza napada na "Reinu" u Istanbulu".

Podsetimo, napadač koji je još na slobodi je tokom novogodišnje noći ubio 39 ljudi u istanbulskom noćnom klubu "Reina", a turski zvaničnici danas su naveli da je on verovatno Ujgur, pripadnik muslimanske manjine iz severozapadnog dela Kine.

Vlasti su navele i da su identifikovale napadača, koji je navodno nakon masakra pobegao taksijem, ali nisu objavile njegovo ime.

Prethodno je policija privela jednog Kirgistanca zbog sumnje da je umešan u napad, ali se ispostavilo da je on nevin.

DRAMATIČNE INFORMACIJE TURSKIH OBAVEŠTAJACA: Krvnik iz Istanbula KRIJE SE U SRBIJI ili Bugarskoj?!

TURSKI MEDIJI: Napadač je profesionalni ubica i terorista!

IZA NAPADA U ISTANBULU STOJE - AMERIKANCI! Ovo tvrdi stručnjak za terorizam Dževad Galijašević!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SARA

pre 7 godina

BRAVO  TURCI SAMO TAKO.nUPOREDILI OBAMU SA UBICOM.nSTA PA U PRAVU SU.n

nati

pre 7 godina

Bravo za turke,kao da ste mene pitali,taj ubica Obama treba na sud za ratne zlocine a i svi oni bogati bilmezi koji su to inicirali i naredili mu da se tako ponasa i radi.\n

vlada

pre 7 godina

Ova sličnost je slučajna, a simbolika ima potporu! I pre Dževada /pola godine/ sam rekao da terorizam u Turskoj ima logistiku u Americi /da ne elaboriram dalje/, baš zbog "zbližavanja" sa Rusijom!

Dragoje

pre 7 godina

Ko bi rekao a dobitnik je Nobelove nagrade za mir.Vracaj nagradu prevarantu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija