• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.05.2018

19:50

(VIDEO) PREOKRET U KREMLJU: Sirija neće dobiti MOĆNI S-300, Putin uslišio MOLBU PREMJERA IZRAELA?!

Vesti

(VIDEO) PREOKRET U KREMLJU: Sirija neće dobiti MOĆNI S-300, Putin uslišio MOLBU PREMJERA IZRAELA?!

Podeli vest

Rusija ne pregovara sa sirijskom vladom o isporuci S-300, naprednog raketnog sistema zemlja-vazduh, piše ruski list "Izvestija" 

List se poziva na pomoćnika ruskog predsednika za vojnotehničku saradnju Vladimira Kožina.

Rojters taj potez vidi kao očigledan preokret Moskve i podseća da su Kožinovi komentari usledili nakon što je ranije ove nedelje u poseti Rusiji boravio izraelski premijer Benjamin Netanijahu koji je, tvrdi agencija, lobirao kod Putina da ne prebacuje rakete u Siriju. 

- Za sada, mi ne razgovarao ni o kakvim isporukama novih modernih (protivvazdušnih) sistema- navodi "Izvestija" da je rekao Kožin. 

On je dodao da sirijska vojska već ima "sve što joj je potrebno". Rusija je prošlog meseca nagovestila da će snadbeti oružjem sirijskog predsednika Bašara al-Asada, nakon što su zapadne zemlje izvršile vazdušne napade na Siriju. 




Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da su napadi uklonili bilo kakvu moralnu obavezu Rusije da uskrati Siriji rakete, dok je ruski list "Komersant" objavio, pozivajući se na neimenovane vojne izvore, da bi Rusija mogla da počne da snadbeva Siriju raketnim sistemima S-300 u bliskoj budućnosti. 

Britanska agencija, međutim, zaključuje da Kožinovi komentari nagoveštavaju da se lobiranje izraelskog premijera kod Putina, za sada, isplatilo.

(VIDEO) VOJSKA IZRAELA SE HVALI NAPADOM NA SIRIJU: Objavljen video-snimak uništenja raketnog sistema „Pancir“!

(VIDEO/FOTO) RUSI TVRDE! ČAK 28 IZRAELSKIH F-15 I F-16 NAPALO SIRIJU, ISPALILI 60 RAKETA: Asad oborio polovinu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Jadan je taj narod koga Rus brani, a Grk hrani. Pogledajte kako Amer shtiti Kosovo..! Ptica ne sme da udje iz Srbije ili neke druge drzave, a Siriju tambura ko stigne.

sumadinac neprskani

pre 5 godina

Kada hoces da se prerusavas u srbina bar zaboravi SH i svakako zatvori ta poluotvorena usta prepoznajes se na kilometar .

Deda Đoka

pre 5 godina

Gde je ruska baza u Srbiji? Kada toga bude, rusi će braniti i svoje i naše.

Stepa

pre 5 godina

E moj Putine, prodajes saveznike i prijatelje gde god stignes. Sto si Sirijce uvalio u rat kad nisi bio spreman da ih branis do kraja. Mogli su odmah da naprave dogovor sa Amerima i da spasu drzavu od unistavanja.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Ta dace im Putin atomsku...I, kraj rata...!

vlah alija

pre 5 godina

ma rusi blefiraju sa svojim sistemima znaju da su truba i nisu ni djelic efikasni kao sto lazu zato i ne mugu da isporuce jer ce grdno da se provale

Ljubo

pre 5 godina

Ljubomornih sa Balkana na Rusiju ,ko nikada pre ,hahaha...tesko onome ko oci ima a ne vidi dalje od nosa .Treba biti totalno lud pa hvaliti ili voleti najomrazeniju drzavu na svetu ,USA(SAD) ....

Giša

pre 5 godina

Ha ha ha recite mi nešto novo.Stari ruski sistem sa štapom i šargarepom.

cipiripi

pre 5 godina

ŠTO TI JE PRIJATELJSTVO .... PO TUĐOJ GUZICI NI STO BATINA NE BOLI .....

Saradžogla

pre 5 godina

На интернету има списак свих држава које имају С300.На пример,Бугарска има десет комада! НИКО ИХ НИЈЕ ДО САДА УПОТРЕБИО.Добије се скаламерија али кутиче са опаљачем је само код руса?Значи,бато,ако би желео да му га даш по весељу са С300 мораш да питаш баћушку па шта он одлучи.Битно је да се поменута скаламерија продаје за не дај боже.Међутим,бато,имаш атомску бомбу - имаш поштовање.Направиш атомску бомбу и укачиш је испод МИГ - 29 и негде га сакријеш поред аутопута па ако треба - нема потребе.

Comi

pre 5 godina

Ne treba nas Putin ovako da brani(Erdogan bombarduje,ameri,izrael)a rusija skuplja kes I prijatelje.Samo dalje od sukoba,a ako Putinu nesto slucajno bude pa dodje opet neki jelcin,ima da nas nema.Na zalost

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija