• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

06.12.2018

20:44

(VIDEO) ODGOVOR RUSIJE ŠOKIRAĆE AMERIKANCE: Ako američki razarači uplove u Crno more, RUSKE PODMORNICE ĆE ISPLIVATI NA OBALE SAD!

Vesti

(VIDEO) ODGOVOR RUSIJE ŠOKIRAĆE AMERIKANCE: Ako američki razarači uplove u Crno more, RUSKE PODMORNICE ĆE ISPLIVATI NA OBALE SAD!

Podeli vest

Rusija će odgovoriti na moguću pojavu američkih brodova na Crnom moru, izjavio zamenik predsedavajućeg odbora za odbranu Državne dume Rusije Jurij Švitkin

- Bez obzira na to odakle dolazi agresija ili provokativne akcije, iz Ukrajine ili iz Amerike, to nama nije bitno. Za nas je državna granica nedodirljiva. Odgovorićemo na adekvatan način. Zaista ne bih želeo da naše podmornice isplivaju na obali Amerike - rekao je Švitkin novinarima.

Ranije je televizija CNN, pozivajući se na izvore saopštila da su Sjedinjene Američke Države započele pripremu za slanje ratnih brodova na Crno more nakon incidenta u Kerčkom moreuzu, gde su ukrajinski brodovi bili zadržani nakon što su prekršili granicu Rusije.

Razarač američke mornarice, koji je prolazio blizu baze Pacifičke flote Rusije, nije ulazio u teritorijalne vode Rusije, ali ovakve akcije su provokativne po prirodi, istakao je Švitkin, prenosi „Sputnjik“.

- Ovde treba da shvatimo situaciju, možda SAD preuveličavaju. Nije se radilo o teritorijalnim vodama naše zemlje, tako da jednostavno tvrde da je (razarač prošao) blizu vojne baze naše Pacifičke flote. Zapravo se ne radi o našim teritorijalnim vodama. Ali, u svakom slučaju, ovo ima provokativan i demonstrativan karakter i ni na koji način ne ulepšava (američkog predsednika Donalda) Trampa i američku politiku - zaključio je Švitkin.

Ranije je američka ratna mornarica saopštila da je raketni razarač „Mekambel“ prošao u neposrednoj blizini zaliva Petar Veliki u Primorju, gde se nalazi baza Pacifičke flote Rusije.

UKRAJINCI POVLAČE RADIKALNE MERE, SVE MIRIŠE NA RAT?! 1. aprila raskidaju sporazum o prijateljstvu, saradnji i partnerstvu sa Rusijom! AMERIČKA FLOTA KREĆE KA CRNOM MORU!

 

(VIDEO) RUSI NIKAD NISU OVAKO PONIZILI AMERE! RAZARAČ SAD SE PRIKRADAO RUSIJI, pa bezuspešno bežao od PUTINOVE PACIFIČKE FLOTE!

AMERIKANCI ODŠKRINULI VRATA PAKLA: Vojska SAD izvela let iznad Ukrajine, stigli do GRANICA RUSIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17