• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2019

11:16

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) PALA KRV U NEMAČKOJ! Atentat na vođu ultradesničarske AfD, MASKIRANI NAPADAČI ga sačekali u zasedi!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) PALA KRV U NEMAČKOJ! Atentat na vođu ultradesničarske AfD, MASKIRANI NAPADAČI ga sačekali u zasedi!

Podeli vest

Policija u Nemačkoj saopštila je danas da je lokalnog vođu ultradesničarske stranke Alternativa za Nemačku (AfD) Franka Magnica napalo i ranilo nekoliko ljudi u sverozapadom gradu Bremenu

Policija tog grada saopštila je da veruje da je napad na Magnica bio politički motivisan, prenosi AP.

Agencija navodi da je policija pozvala da se jave svedoci tog napada koji se dogodio u ponedeljak uveče u blizini gradskog pozorišta.

 

 


AfD je jutros saopštila da je Magnic upao u zasedu trojice maskiranih muškaraca, da je pao u nesvest usled prebijanja parčetom drveta, a da je zatim udaren u glavu.

 

 

 

 


Agencija navodi da se Magnic nalazi u bolnici.

 

 


Najmanja nemačka država Bremen, ima zakazane regionalne izbore za 26. maj isti dan kada su zakazani i izbori za Evropski parlament na kojima AfD planira da pobedi.

(VIDEO) GDE JE PUTIN NAUČIO DA PUCA IZ TOPA?! Ruski predsednik otkrio VOJNI ČIN! O ovome NIKAD NIJE GOVORIO!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija