• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.05.2019

23:18

(VIDEO) IZRAEL RAKETAMA NAPAO SIRIJU: Glasne eksplozije odjekuju Damaskom, SIRIJSKA PVO ODBILA NAPAD!

Vesti

(VIDEO) IZRAEL RAKETAMA NAPAO SIRIJU: Glasne eksplozije odjekuju Damaskom, SIRIJSKA PVO ODBILA NAPAD!

Podeli vest

Glasne eksplozije ođeknule su večeras Damaskom, dok su sirijski državni mediji javili da neprijateljski projektili doleću iz pravca Izraela, koji je prethodno potvrdio da izvodi niz napada unutar Sirije.

Sirijska vazdušna odbrana je locirala objekte koji doleću iz "okupirane teritorije (Izraeela i palestinskih teritorija)" i oborila više njih, javila je sirijska državna televizija citirajući vojne izvore, preneo je Rojters.

Britanska agencija prenosi i da je sirijska televizija objavila snimke noćnog neba kroz koje se uzdiže svetlosni snop uz zvukove eksplozija.

 

 


Za sada nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili materijalnoj šteti.

Sirijska opservatorija za ljudska prava sa sedištem u Londonu je javila da su eksplozije izazvane izraleksom raketnom paljbom na ciljeve u okolini Damaska.

 

 

 

 


Kako prenosi Rojters, o napadu se za sada nije oglašavao ni Izrael, koji je, međutim, u više navrata potvrdio da gađa ciljeve u Siriji koji su povezani sa bliskim saveznicima sirijske vlade - Iranom i Hezbolahom.

 

 

 

 


Izrael smatra Iran svojom najvećom pretnjom, kao i libanski šiitski radikalni pokret Hezbolah, koji uživa podršku Teherana.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Vi tam u Informeru da pitam ... Postoje li tihe eksplozije? ... Toliko i ne bih vas više zezao!Još nešto ... Šta vam znači ,,Polje ,,Nisam robot,, nije čekirano,,?Umesto da kliknem kao ranije DOK JE INFORMER BIO INFORMER sada moram da kliknem nekoliko puta?Automobili,hidranti,izlozi prodavnica,brda,mostovi,biciklovi,preskoči ... Prema tome Vučićeviću ,sinko,da se ti malo vratiš novinarstvu a ne da se baviš onim što nema veze sa time.I DA TE PODSETIM ... Na beogradskim izborima od 1,6 miliona glasača mi iz SNS smo jeeeeedva dobili 366 hiljada šo nije ni ČETVRTINA!Još nešto ... Gledaš li na internetu ,,Sve laži Predsednika Vučića,,?

Radić Gojko

pre 3 godine

Gleda se na internetu samo Sve laži njegovih političkih tajkuna-protivnika .Kaži mi jednu realnu laž A.V. i jednu istinu D.Dj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17