• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

22.07.2019

18:28

ALO AMERI, SMISLITE NEŠTO ORGINALNIJE! SEĆATE LI SE MARKALA, Ruse optužili da su bombardovali pijacu u Siriji! MOSKVA: TO JE GNUSNA LAŽ!

Vesti

ALO AMERI, SMISLITE NEŠTO ORGINALNIJE! SEĆATE LI SE MARKALA, Ruse optužili da su bombardovali pijacu u Siriji! MOSKVA: TO JE GNUSNA LAŽ!

Podeli vest

Ruska vojska negirala informacije „belih šlemova" - da su njihovi avioni izveli napad na pijacu u Siriji

- Izjave anonimnih predstavnika 'Belih šlemova', koje finansiraju Velika Britanija i SAD da su - navodno - avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izvršili napad na pijacu u naselju Maaret el Numan, u provinciji Idlib, su - 'fejk' - navodi se u saopštenju.

Vazdušno-kosmičke snage Rusije u tom području nisu obavljale nikakve zadatke.

Ranije su neki mediji objavili da je u vazdušnim napadima na pijacu u zoni deeskalacije sukoba Idlib, u Siriji, poginulo 12 osoba, dok je na desetine bilo ranjeno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grof01

pre 4 godine

Rusi ko i srbi...ista govna....udri po civilma,pa onda viči nismo mi!!! Idite pa se borite ko ljudi....ne budite poput srpskih pizdi koji su jaki samo sa 20ak kilometara

Hrvoje

pre 4 godine

Srbi pičke i koljači, koji napadaju iz daljine, nemate muda!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17