• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: japantimes.co.jp

15.08.2019

16:09

(VIDEO) TAJFUN PUSTOŠI JAPAN! Jedna osoba poginula, najmanje 21 povređena, ALI OPASNOST NIJE PROŠLA!

Vesti

(VIDEO) TAJFUN PUSTOŠI JAPAN! Jedna osoba poginula, najmanje 21 povređena, ALI OPASNOST NIJE PROŠLA!

Podeli vest

Snažano tropsko nevreme pogodilo je prefekturu Hirošima u četvrtak. Jedna osoba je nastradala, a 21 je povređena. Tajfun, praćen snažnim vetrom (144km/h) i kišom paralisao je saobraćaj

U gradu Onomiči nastradao je muškarac (82), nakon pada sa broda, koji je bio ponesen snažnim talasima i vetrom.U 14 prefektura povređena je ukupno 21 osoba. 

Metereološka agencija predviđa da će količina kiše dostići nivo od 1200 mm po metru kvadratnom širom Japana i izdato je saopštenje da su mogući odroni. Vlasti su naredile evakuaciju oko pola miliona ljudi. 

(VIDEO) KATAKLIZMA U KINI! Od naleta tajfuna STRADALE 33 osobe, šteta DVE MILIJARDE DOLARA

Dramatični televizijski snimci nevremena prikazuju vetar koji čupa drveće i ogromne talase. 

Pogledajte:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija