• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2017

23:36

(FOTO) SEVERINA PODRŽALA ŽENU KOJOJ MUŽ ODUZIMA DETE: Daću pola Milanove alimentacije ostalim majkama!

Estrada

(FOTO) SEVERINA PODRŽALA ŽENU KOJOJ MUŽ ODUZIMA DETE: Daću pola Milanove alimentacije ostalim majkama!

Podeli vest

Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić protestovali su juče na ulici u Splitu protiv oduzimanja sina Hrvatici Nini Kuluz

Pevačica je čak ovoj majci ponudila kao pomoć pola alimentacije koju dobija od "kralja bakra" Milana Popovića, sa kojim vodi borbu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Galantna
Želim da pomognem ženi, da može da plati advokate
Severina Kojić

Seve je, kako kaže, odlučila da se društveno angažuje i pomogne svim majkama koje se bore za svoje neslednike.

Ona je zbog toga sa suprugom Igorom bila u prvom redu protesta, pokušavajući da spreči odvođenje dečaka od majke, koja je pre pet godina pobegla u Hrvatsku iz Italije od muža zlostavljača.

Prema odluci tamošnjeg suda, sedmogodišnji Cezar bi trebalo da bude vraćen ocu Alesandru Avenatiju.

Informer

- Kad sam čula za ovu situaciju, to mi je bio veliki šok. Hrvatska bi trebalo da zaštiti i majku i dete. Mislim da Nini nije bilo lako kad je bežala iz Italije. Svaka majka želi muža i dom, ali kad se to nije dogodilo i kad ta bajka nije uspela, spasavala je svoje dete. Htela bih joj pomoći da i ona ima priliku da kaže svoju stranu priče. Dala bih joj pola svoje alimentacije da može da plati advokate. Ostajemo ovde do kraja - poručila je Seve.

Informer

Na protestima u Splitu juče je bio i Severinin prijatelj, pevač Goran Karan.

Milan: Dajem 10.000 evra
Seve: Laže, daje 2.000

facebook

Milan Popović tvrdi da Severini na ime alimentacije uplaćuje svakog meseca 10.000 evra. Pevačica je to demantovala preko menadžera Tomica Petrovića, koji je istakao da je reč o cifri od 2.000 evra.


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ćikula

pre 6 godina

Како си паметна, даћеш пола Милановох пара, дај своје. Треба бити способан па одхранити своју децу, а не ја сам добра али да ми муж даје паре, а дете да буде код мене.n

jmmm

pre 6 godina

I onda je milan objavio isecke iz banke i vidi se po niima da joj je do sada davao za sve i svasta 75.000, alimentacija za aleksandra po 10.000 lepo naslovljeno na svakoj priznanici iz banke.

Miki

pre 6 godina

Daces  jer ih nisi ti zaradila . Gus.ko jedna.\n

ceca

pre 6 godina

Lepo je i treba da podrzi majku kojoj nepravedno oduzimaju dete.Pomoc javnih licnosti je bitna.Ali sa druge strane nije mi jasno kako sme alimentaciju koja je namenjena njenom detetu da samovoljno poklanja i time smanjuje budzet detetu kome otac salje novac.\n

AS

pre 6 godina

I DA JE 2000 EVRA TOLIKO MOJA SUPRUGA ZARADI ZA GODINU DANA JER RADI ZA MINIMALAC. ONA TO DOBIJE ZA JEDAN MESEC I MALO JOJ. ŠTA BI HTELA ONA?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17