• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

21.03.2019

11:26

(VIDEO) ERA OJDANIĆ: Deda Milojko je šmeker, I JA SE ZABAVLJAM S 43 GODINE MLAĐOM!

Live TV

(VIDEO) ERA OJDANIĆ: Deda Milojko je šmeker, I JA SE ZABAVLJAM S 43 GODINE MLAĐOM!

Podeli vest

Folk pevač Andrija Era Ojdanić zdušno podržava vezu 21-godišnje lepotice Milijane i deda Milojka (74)

I sam poznat kao osoba koju su često dovodili u vezu s daleko mlađim devojkama, kaže da se kod ovog para vidi da im oči cakle i da je njihova ljubav prava.

- Mi iz ovog kraja poznati smo kao šmekeri i ne vidim ništa loše u njihovoj vezi. Baš sam kod Marića u emisiji tim povodom pevao pesmu "Gledaj majku, biraj ćerku" - poručio je Era i otkrio da je i on trenutno u vezi s 28-godišnjakinjom, koja je, dakle, 43 godine mlađa od njega...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mikabg

pre 5 godina

Nesrećniče ne zabavljaś se ti sa njom, nego ona sa tvojim parama!

SS

pre 5 godina

Era,poznat po tome,ali da nema para ne bi ni mladih glupih p*čki imao,jer ne j*be on već njegov novac,a za ovog matorca ne znam,ali treba da stavi prst na čelo i dobro se razmisli,deda sa unukom i obrnuto.Sve je odavno otišlo do đavola.

Olinjali kazanova

pre 5 godina

Matori jarac i on i deda Milojko,kao da skacu bi imaju oni volju,ali nemaju moc.Nemogu ni da piske vise a da neupiske cipele,nema mlaz,godina proizvodnje.Matore budaletine,umesto sa unucima da setaju u parku,oni pacenici,bolesnici olinjali,ne mogu ujutru da ustanu iz kreveta bez pomoci,a ako ne nose pempas onda ustajali par puta da piske i oni bi jadni kao nesto.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17