• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2019

21:23

(FOTO) MILICA DABOVIĆ SE POMIRILA SA BIVŠIM?! Pohvalila se skupim poklonom, a onda mu se zahvalila što joj je ispunio OVE DVE ŽELJE!

Estrada

(FOTO) MILICA DABOVIĆ SE POMIRILA SA BIVŠIM?! Pohvalila se skupim poklonom, a onda mu se zahvalila što joj je ispunio OVE DVE ŽELJE!

Podeli vest

Košarkašica Milica Dabović pohvalila se na Instagramu poklonom koji je dobila od Vuka, svog bivšeg (sadašnjeg?) partnera sa kojim je dobila sina Stefana. U poruci koju je ostavila, Milica je podstakla sumnju da se pomirila sa Vukom. Pročitajte, pa sami procenite

- Sedim na Aerodromu Sar de gol (Ne znam drugačije da ga napisem) i razmišljam kako ću za par dana navijati za svoju sestru Anu svim srcem na finalnoj i možda poslednjoj utakmici u njenom fiba takmičenju za ovu sezonu.

- Govorim joj koliko sam uzbuđena a ona mi se smeje, kažem joj koliko sam srećna što letim prema njoj a ona to ne može da shvati, pa mi se ruga... neke emocije i osećanja zaista ne možemo da prenesemo na papiru, treba ih zadržati sebično!

Foto: instagram/Stefanova mama 13

 

- Ponosna sam na svoju sestru i jedva čekam da je vidim!!! Nesebično treba podeliti ovaj trenutak sa sinom koji se igra na aerodromu kao veliki čovek koji već zna gde i zasto ide, dok njegov otac već piše da mu nedostajemo...

- Emocija ona čista, prava i velika, treba istrpiti, sačekati, razumeti treba naći opravdanje i OPROSTITI, TREBA VOLETI!!! Tako živim...

- Hvala Stefanovom ocu sto je ispunio dve moje najveće želje ČAROBNOG SINA i neverovatno prelepi sat koji sam godinama želela da kupim, a isto tako čekala da mi ga neko pokloni jer sam pomislila da toliko vredim.

- Ti si zaista bio tu kada sam te najviše trebala i izgleda vratio kada si pomislio da je pravo vreme za to. Znam, tražio si vreme...toliko godina je pred nama, možemo da trajemo a i ne moramo! Biće kako Bog zapoveda! HVALA TI - napisala je Milica Dabović.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pol

pre 5 godina

Na sta lici ova... ? Izbecenih ociju napumpanih usta nastampanih obrva, prepadoh se bre a vreme je za spavanje.

sasa

pre 5 godina

Gospode Boze na sta OVO lici???? I ko je taj sto mu imponuje da bude sa ... OVO????

Marija

pre 5 godina

Mozda nije Vuk ..mozda je onaj Simon sto je tukao.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija