• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

29.04.2019

09:48

(VIDEO) ANASTASIJA OD MAJKE NASLEDILA TALENAT ZA MUZIKU, ALI I AVERZIJU PREMA KUHINJI! Očajna sam domaćica, dečku naručujem hranu!

Estrada

(VIDEO) ANASTASIJA OD MAJKE NASLEDILA TALENAT ZA MUZIKU, ALI I AVERZIJU PREMA KUHINJI! Očajna sam domaćica, dečku naručujem hranu!

Podeli vest

Ne mogu da se pohvalim sjajnim kulinarskim veštinama. Kada želim mog Đorđa da iznenadim večerom, pozovem restoran, kaže za Informer Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović kaže da je očajna domaćica, pa zato za dečka Đorđa Kuljića hranu uvek naručuje iz restorana. Baš poput njene majke, najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, koja je jednom prilikom rekla da ne voli da miriše na zapršku, ni popularna Tasa ne zalazi često u kuhinju.

Foto: Informer DN

Život sa dečkom

U vezi sve treba da dođe spontano, pa tako i život udvoje. Ne pridajem veliki značaj tome na kojoj lokaciji živim
Anastasija

- Ja ne mogu da se pohvalim sjajnim kulinarskim veštinama. Kada želim dečka da iznenadim večerom, obično naručim da mi dostave neku ukusnu hranu iz restorana. Tako nikada ne mogu da pogrešim. Ali naučiću i ja da kuvam, polako, imam još vremena - priča popularna dvadesetjednogodišnja pevačica.

Kad bude odlučila da stavi kecelju, savete će tražiti od tetke Lidije, jer njene specijalitete obožavaju svi u domu Ražnatovića:

- Slobodno mogu da kažem da je tetka Lidija ta koja sprema najukusniju hranu. Obožavam njene specijalitete. S druge strane, ja volim da se bavim dekoracijom, pogotovu sad za vreme praznika.

Foto: Informer DN

Porodica je stub kuće

Anastasija potiče iz kuće u kojoj se poštuju verski i tradicionalni običaji, kojih se i ona rado pridržava:
- Vaskrs obeležavam onako kako tradicija nalaže. Porodica je stub kuće i zbog toga smatram da treba da se okupljamo na praznike i budemo sa onima koje najviše volimo. Na Veliki petak postim, a u nedelju se sa članovima porodice takmičim u kucanju jajima. Sutradan se vidim sa prijateljima i tada svi zajedno odmeravamo snage. Najlepša uspomena iz detinjstva u vezi sa ovim praznikom jeste cela porodica na okupu, topla atmosfera, mnogo smeha, priče i ljubavi.

S obzirom na to da je Anastasija već dve godine u stabilnoj ljubavnoj vezi, mnogi su očekivali da će uskoro stati na ludi kamen. Da li zbog toga što se loše snalazi u kuhinji ili zato što je premlada, tek - Cecina ćerka još nije počela da bira venčanicu i ne razmišlja o životu sa Đorđem.

Foto: Informer DN

Đorđe Kuljić
Đorđe ne igra igrice

Važno mi je da muškarac bude zreo i stabilan, da zna šta želi od života i da ne igra igrice
Anastasija

- U vezi sve treba da dođe spontano, pa tako i život udvoje. Ne pridajem veliki značaj tome na kojoj lokaciji živim, jer dosta vremena provodim sa porodicom, prijateljima i partnerom, tako da sam svugde pomalo. A i kad bude došlo do zvanične selidbe, ništa se značajno neće promeniti u mom životu. Svi meni važni ljudi će i dalje biti tu - priča Anastasija i objašnjava zašto je baš Kuljić muškarac po njenoj meri:

- Važno mi je da muškarac bude zreo i stabilan, da zna šta želi od života i da ne igra igrice.

Rano mi je za Ušće i "Marakanu"

Ražnatovićeva ne krije da bi želela da ima karijeru kao njena majka Ceca, ali naglašava da uopšte ne razmišlja o velikim koncertima:
- Za sada nemam ambicija da pravim koncerte na "Marakani" i Ušću. To nije mala stvar, a sa ovog prostora je u tome uspelo svega nekoliko pevača, kao što je moja mama Ceca, Zdravko Čolić i još neki strani izvođači. Naravno da bih volela i ja da se nađem među tim imenima, ali polako, o tom-potom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 4 godine

Svako mora da nauci da kuva, sprema oko sebe i svoje familije, da odrzava svoju familiju itd. Nece uvek teci med i mleko, vremena se menjaju, stvara se svoje familija..... Od znanja i umeca nece nikome naskoditi.

Slađana

pre 4 godine

Saglsna sam. To treba da nauče i momci i devojke. Moju decu, osnovce, sina i ćerku, učim sve to podjednako. Nikada se ne zna šta će kome u životu zatrebati.

zora

pre 4 godine

Averzija prema kuhinji ne postoji.Postoje lenje zene, one kojima vise odgovaraju dugi lakirani nikti nego staviti ruke u brasno i jaja. Vecina zena koja ima pare preferira upravo to sto Raznatovicka radi nego napraviti zadovoljstvo svojim clanovima porodice. Nema veceg zadovoljstva nego kad vam pridje sin od 40 godina i pita kada ces mama napraviti ustipke.

Dosta

pre 4 godine

Jao koja inteligencija..klasicna prica prosjecnog uma. Svu srecu ali malo vise citaj i uci..

DRAGAN

pre 4 godine

NASLEDOLA PEVACKO TALENAT OD MAJKE (SVAKA CAST CECI NA GLASU I TU SE ZAVRSAVA CAST....) ZVUCI KAO PRAZNA KANTA LJUBI JE MAKA ZA KULINARSKE KVALITETE AGDE JE PAMETNI BRAT BOKSER

max

pre 4 godine

VIDI SAM DA NANOGICU NE NASLEDIŠ... OSTALO ĆEŠ NAUČITI MALA

No1

pre 4 godine

Ne vredi. Ne moze prirodan osmeh ni iz 100 puta. Vestacka i plasticna,a samo 22.

samo ja

pre 4 godine

Iskreno,šta ona zna ili u stvari šta treba da zna,osim slikanja....i to pored mame koja se oparila..iskreno sve ovo mi je smešno i mučno...ali neka im je ...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17