• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š. - I. G. - A. C.

11.08.2019

20:39

FOLKER, LEPOTICA I DEDA NAPRAVILI HAOS NA SABORU TRUBAČA!  Era: Ljubio sam Milijanu dok Milojko nije gledao!

Estrada

FOLKER, LEPOTICA I DEDA NAPRAVILI HAOS NA SABORU TRUBAČA! Era: Ljubio sam Milijanu dok Milojko nije gledao!

Podeli vest

Ojdanić (71) otkriva da se muvao sa Milijanom Bogdanović (21) u Guči, i to naočigled njenog verenika Milojka Božića (74)

Era Ojdanić (71) krišom je ljubio Milijanu Bogdanović (21) u Guči, i to iza leđa njenog verenika Milojka Božića (74)! Folk pevača smo zatekli u četvrtak na Saboru trubača u Dragačevu, gde je pevao ispod jednog šatora, u kojem su se zatekli i poznati deda i lepotica iz Pilatovića!

Bacila udicu
 



Milijana je bacila udicu na mene, ali ja nisam somina
Era Ojdanić


 

Foto: Informer DN

Besplatno letovanje

Era nam je rekao da mu se bivša učesnica "Parova" otvoreno nabacivala, ne mareći za budućeg muža.


- Milijana je baš bacila oko na mene. Prava je mala opasnica! Dok sam pevao, samo sam osetio u jednom trenutku kako mi neko prilazi s leđa, grli me i ljubi. Okrenem se i vidim Milijanu. Bilo je malo neprijatno, ali joj nisam odoleo. Sve sam je ljubio u nosić dok Milojko nije gledao - kaže narodni pevač i ističe da kontroverzna učesnica rijalitija odranije gaji simpatije prema njemu:


- Znam da joj se sviđam. Prati ona mene na Instagramu. Iskreno, Milojku nije bilo baš svejedno što se nas dvoje tamo grljakamo. Grickala ga je ljubomora sve vreme što sam sa njima u društvu.

Vatačina
 


Ojdanić mi je rekao da možemo da se vatamo ispod stola, ali da nas niko ne vidi
Milijana Bogdanović

Foto: Informer DN

Uprkos svemu, deda Milojko nije napravio ljubomornu scenu, već je uživao u Ojdanićevom nastupu.


- Pevao sam Milijani moju pesmu "Spavala si na grudima mojim", a i Milojku sam nešto izveo. On je bio široke ruke i častio je muziku sa 20.000 dinara. Uzme prvo 50 evrića, krene da da, pa vrati i mulja nešto po džepu i na kraju im da dinare. Ma haos smo napravili u Guči. Ljudi su dolazili da se slikaju sa nama, bili smo prava atrakcija - prepričava Era.


On ne krije da se i njemu dopala Milijana, ali kaže da nikada sa njom ne bi spavao iz poštovanja prema Božiću.


- Milijana jeste bacila udicu na mene, ali ja nisam somina. Draga mi je, ali Milojko je moj "zema", pošto smo iz istog dela Srbije. Toliko su mi bili simpatični njih dvoje da sam ih častio medenim mesecom kod mene u apartmanima u Bečićima. Dobili su sedam dana besplatnog letovanja - rekao je Ojdanić.

Jedva čeka venčanje

S druge strane, Bogdanovićeva tvrdi da je folker zapravo bacio oko na nju.


- Era mi je simpatičan. Moj Milojko njega doživljava kao brata i čak mi je rekao da nema ništa protiv da ga poljubim. Ojdanić se zezao da on i ja možemo da se vatamo ispod stola, ali da niko ne vidi - rekla nam je Milijana i dodala da sada samo razmišlja o venčanju sa 53 godina starijim verenikom, koje je zakazano za 7. septembar u Požegi:
- Jedva čekam svadbu. Ne doživljavam to kao neku prekretnicu u životu. Biće super žurka, igraćemo, uživaćemo svi i imaćemo super slike.Program za vikend u Guči

Dejan Jevđić: Za veče sam zaradio 11.000 evra


Prvog dana 59. Sabora u Guči nastupio je majstor trube Dejan Jevđić. On nam je otkrio kako je za jedno veče zaradio čak 11.000 evra, kao i to koju pesmu mu je naručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
- Najveći bakšiš nisam dobio od nekog poznatog sportiste ili biznismena, već od pravog srpskog domaćina iz Ljiga. Pozvao me je čovek da mu sviram na proslavi jer je napravio kuću u okolnom selu. Sa te proslave sam se vratio kući sa 11.000 evra bakšiša - kaže je Jevđić, a onda nam je otkrio i koju pesmu mu je naručio Vučić:
- Svirali smo te noći kada je on postao predsednik. Naručivao mi je tradicionalne srpske i ruske pesme, a najviše mu se dopala "Poji Mile volove na reci".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duško

pre 4 godine

Mala ide kao štafetna palica, iz ruke u ruke.

siki

pre 4 godine

Sramota je šta žena sve rodi!! U pravu su oni što su mu pokazali (,bili,) koliko ima godina.Šta bi kazao da mu neko unuku tako zloupotrebljava za bednu reklamu?

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija