• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

18.06.2020

07:40

EKSKLUZIVNO! ŽIVOT PRVE DAME SFRJ NA MALIM EKRANIMA! Snima se serija o Jovanki Broz, evo ko se bori za GLAVNU ULOGU!

Kultura

EKSKLUZIVNO! ŽIVOT PRVE DAME SFRJ NA MALIM EKRANIMA! Snima se serija o Jovanki Broz, evo ko se bori za GLAVNU ULOGU!

Podeli vest

Cela priča biće ispričana iz Jovankinog ugla. Nju i Tita prikazaćemo kao obične ljude sa svim slabostima, strahovima i patnjama, poručuju producenti serije

O životu najintrigantnije prve dame Jovanke Broz biće snimljena TV serija, ekskluzivno saznaje Informer! U istorijskoj drami scenaristkinje Milene Vlaović pod nazivom "Jovanka" opisaće se mnogi do sada nepoznati detalji o supruzi bivšeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.

6 epizoda

imaće prva sezona serije 'Jovanka'

- Jovanka i Tito su par koji je obeležio jedan deo istorije, ne samo bivše Jugoslavije nego i celog sveta. Tito je bio cenjeni državnik, a supruga ga je pratila na skoro svim putovanjima. I njen život bio je podjednako interesantan kao i njegov. U seriji će biti prikazana velika ljubav poznatih supružnika, ali i njihove rasprave i rastanak pred njegovu smrt - priča dobro obavešteni izvor Informera.

Serija će se snimati u produkciji kuće "Adrenalin", a izvršna direktorka Tea Korolija kaže da su pripreme za ovaj visokobudžetni projekat uveliko u toku.

- Kastinzi za ulogu Jovanke počeće na jesen, a planiramo da glavnu glumicu tražimo na teritoriji cele bivše Jugoslavije. Serija će se snimati na brojnim lokacijama u regionu, ali i u svetskim metropolama - Moskvi, Rimu i Kairu. Početak snimanja planira se za leto 2021. godine, a prva sezona imaće šest epizoda - kaže naša sagovornica i dodaje da će ova drama biti prepuna nepoznatih trenutaka iz života čuvenog bračnog para:

- Cela priča će biti ispričana iz Jovankinog ličnog ugla. Ona i Tito biće prikazani kao obični ljudi sa svim svojim slabostima, strahovima i patnjama.

Nataša i Snežana već viđene za ulogu

Kako se šuška, veliku šansu za ulogu Jovanke Broz u seriji "Jovanka" imaju Snežana Savić i Nataša Ninković.
- Volela bih da je glumim, jer fizički ličim na Jovanku. Bio bi mi veliki izazov da se nađem u ulozi jedne takve istorijske ličnosti. Ima mnogo toga misterioznog iz njenog života što bi bilo veoma interesantno za gledaoce - kaže Snežana za Informer, dok se Nataša do zaključenja ovog broja nije javila na telefon, pa smo ostali uskraćeni za njen komentar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubica

pre 3 godine

Snežana Savić je idealna da glumi Jovanku Broz

David i GOLI JATI III

pre 3 godine

... SNEZANA SAVIC JE IDEALNA GLUMICA ZA OVAJ LIK ZENE - LICANKA !!!

braniša

pre 3 godine

Saviceva nije Ličanka, rođena je u Velikoj Plani, odakle joj je i otac. A Jovanka je poreklom sa Kosova iz Peći...

Beki

pre 3 godine

"...glavnu glumicu tražimo na teritoriji cele bivše Jugoslavije...", glupost. Jovanka je bila Ličanka (Srpkinja), pa valjda Srbija, sa ova strane Drine, ima dovoljno dobrih glumica. Ako neko misli da će seriju tako (lakše) prodati, i više zaraditi, na prostoru bivše Jugoslavije, grdno se vara. Jovanka je govorila jezikom Like i naše srpske glimuce, sa ove strane Drine, to lako "skinu".

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17