• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

07.12.2020

19:33

NOVE INFORMACIJE O STANJU NENADA JEZDIĆA! Još je u BOLNICI - Upala pluća je VRLO OZBILJNO NARUŠENO zdravsteno stanje...

Kultura

NOVE INFORMACIJE O STANJU NENADA JEZDIĆA! Još je u BOLNICI - Upala pluća je VRLO OZBILJNO NARUŠENO zdravsteno stanje...

Podeli vest

Čuveni glumac je sa obostranom upalom pluća primljen u bolnicu “Dragiša Mišović”, a kako je otkrio, pozitivan je na koronu, međutim zdravstveno stanje mu nije ozbiljno narušeno.

Početkom prošle nedelje Nenad Jezdić uradio je test koji je pokazao da je pozitivan na virus korona, međutim nakon kontrolnog pregleda ustanovljeno je da glumac ima upalu pluća, te je hospitalizovan.

Ipak, kako je rekao za "Blic", stanje mu je stabilno, te se nada da će ubrzo uz pomoć lekara pobediti ovu bolest.

Foto: Printscreen You Tube/AmiG Show

- Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, pušten sam na kućno lečenje. Nakon pregleda u subotu, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge. Nemam više šta da kažem na tu temu, hvala na razumevanju - rekao je čuveni glumac.

Iako su se njegovi bližnji zabrinuli kada su čuli da glumac ima obostranu upalu pluća, Jezdić je pokazao da ima čelični duh i da veruje da će se brzo oporaviti.

Foto: screenshot

- Svaka upala pluća je vrlo ozbiljno narušeno zdravsteno stanje, međutim to Nenada nije demoralisalo, već naprotiv. Zadržao je svoj pozitivan duh i tokom boravka u bolnici, te se neretko šali sa doktorima i potpuno je smiren. Takođe, ima potpuno poverenje u ceo medicinski tim, koji mu je odmah pružio svu neophodnu terapiju i neizmerno im je zahvalan na svoj požrtvovanosti, kako prema njemu tako i prema hiljadama drugih koji se bore sa ovom pošasti - otkrio je izvor blizak glumcu, pa dodao:

- On je jak i kako ne oseća nikakve ozbiljnije zdravstene tegobe, siguran je da će uz pomoć lekara brzo pobediti koronu i vratiti se svakodnevnim obavezama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17