• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2021

17:00

OVO JE NOVA VODITELJKA KVIZA SLAGALICA! I ranije smo je gledali na malim ekranima, a evo ko je u pitanju! /foto/

printscreen

Kultura

OVO JE NOVA VODITELJKA KVIZA SLAGALICA! I ranije smo je gledali na malim ekranima, a evo ko je u pitanju! /foto/

Podeli vest

"Slagalica" je kviz koji ima najduže trajanje. Naime, on se emituje još od 1993. godine, a njen prvobitni naziv je bio "Muzička slagalica".

Gledaoci "Slagalice" sinoć su imali prilike da vide novu voditeljku, Jelenu Simić.

Foto: printscreen

Jelena Simić

Inače, ono što je jako zanimljivo, jeste to da je Jelena i ranije vodila popularni kviz, a voditeljka je tada zamenila Kristinu Radenković, dok je bila u drugom stanju, a u septembru 2020. je i sama dobila drugo dete. Jelena već ima desetogodišnju ćerku Unu, a tada je rodila dečaka.

Foto: printscreen

Jelena Simić

Najgori period je bio za vreme kućne izolacije, tada sam se najviše ugojila. Stalno smo pravili ukusne, ali ne baš lagane obroke. Jela sam testeninu i slatkiše - sve što mi nije bilo neophodno. Zadovoljstvo je prestajalo onog trenutka kada završim obrok, jer onda nastaju mučnine. Presekla sam to, srećom, na vreme. U suprotnom bih sada bila jedna debela, simpatična trudnica. Mišljenja sam da su kilogrami manje bitni. Uravnotežena ishrana je važna, najpre za zdravlje bebe, ali i mame - izjavila je voditeljka u intervjuu tokom trudnoće za magazin Wannabe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slobodan

pre 2 godine

Simpatična osoba koja ne upotrebljava reč NARAVNO kao prethodne tri voditeljke.

Pera

pre 2 godine

Nekome pop, nekome popadija, nekome ćerka .... ukusi i šamari su veomarazličiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17