• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

29.03.2017

07:06

(VIDEO) UNUK ODBRUSIO DEDI! Ovako se Mirkin i Vujadinov sin svađa sa Duletom Savićem!

Showbiz

(VIDEO) UNUK ODBRUSIO DEDI! Ovako se Mirkin i Vujadinov sin svađa sa Duletom Savićem!

Podeli vest

Popularni par ima troje dece, a fudbaler je svoje fanove oduševio snimkom na društvenim mrežama

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ponosni su roditelji troje dece. Mirka često ističe da uživa u roditeljstvu i da joj nije teško da vodi računa o Andreju, Adrijani i Mihajlu i kada joj je muž zbog poslovnih obaveza odsutan. 

Poznati fudbaler je trenutno u Srbiji, a svoje slobodno vreme provodi u krugu porodice. Vujadin je zabeležio momenat dok su bili kod njegovih roditelja, a korisnike društvenih mreža je do suza nasmejala svađa Mirkinog i Vujadinovog sina sa dedom, Duletom Savićem.

Mihajla drži mama Mirka, i dok se Mihajlo prepire sa dedom, Mirka prevodi šta je njen najmlađi sin hteo da kaže. 

 

Објава коју дели 'savicvujadin' (@savicvujadin) дана 28. Мар 2017. у 12:02 PDT

- Mislim da je rekao da će da vas ubije - objasnila je Mirka. 

Kako je skoro progovorio, Mihajlo je izuzetno zanimljiv svim članovima porodice, pa Vujadin često objavljuje snimke najmlađeg sina kako se svađa ili ljuti.

 

Објава коју дели 'savicvujadin' (@savicvujadin) дана 22. Мар 2017. у 2:24 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija