• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

20.09.2019

08:31

FOTOGRAFIJA IZ NOĆNE MORE! Majka slikala decu dok su se igrala, a kad je pogledala fotografiju, SLEDILA SE OD STRAHA!

Zanimljivosti

FOTOGRAFIJA IZ NOĆNE MORE! Majka slikala decu dok su se igrala, a kad je pogledala fotografiju, SLEDILA SE OD STRAHA!

Podeli vest

Iako je uverena, da u trenutku kad je fotografisala svoju porodicu, na tom mestu nije bilo nikog drugog, na fotografijama je iza sina ugledala lice još jednog deteta

Britanka Laura Votson iz Njukasla poprilično se šokirala kada je nakon izvesnog vremena bolje pogledala fotografije koje je snimila tokom izleta na kojem je bila sa porodicom.

Laura je prilikom izleta u šumi, fotografisala kćerku (15), sina (9) i nećaka (16) dok su se peli po drvetu, ali tek posle nekog vremena otkrila je da se na fotografijama nalazi još jedna osoba.

Iako je uverena da u trenutku kad je fotografisala svoju porodicu, na tom mestu nije bilo nikog drugog, na fotografijama je iza sina ugledala lice još jednog deteta.

Foto: FAcenook printscreen

Kako kaže, do tada nije verovala u duhove i paranormalne aktivnosti, ali ta fotografija joj je promenila mišljenje.

- Ovo je vrlo neobično i svi smo prestravljeni. Kćerka i ja nismo mogle da zaspimo, jer smo bile u strahu. Suprug je radio noćnu smenu i bile smo same, a uplašiile smo se da nas nije sledio kući. Ljudi su mi preko Fejsbuka pisali da se mole za nas - ispričala je Laura.

- Deca su odlučila da se popnu na drvo i ja sam ih fotografisala. Nikoga nije bilo iza njih, sigurna sam. Optužuju me da sam to napravila u fotošopu, ali ja i ne znam kako se to radi. Neki nagađaju kako je to duh dečaka koji se utopio u blizini pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17