• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2021

12:07

ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Dečko je oduševljen što sam TRUDNA, ali nisam sigurna da li je...

Zanimljivosti

ISPOVEST KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Dečko je oduševljen što sam TRUDNA, ali nisam sigurna da li je...

Podeli vest

Jedna devojka ostala je trudna kada je spavala sa svojim bivšim dečkom na festivalu. Njen sadašnji dečko je ubeđen da ima problem sa plodnošću

Kada je sadašnjem dečku saopštila da je trudna, on je bio srećan! Naravno, nije mu rekla da je spavala sa bivšim dečkom sa festivalu. Odnosno, ona nije sigurna čije je dete.

Ona ima 30 godina, a njen dečko 37. Tvrdi kako je on zaista neverovatan prema njoj i dogovorili su se da će da osnuju porodicu pre godinu dana, ali se to nije dododilo.

- Kako je vreme prolazilo, on je bio uveren da je stara biciklistička povreda uticala na njegovu plodnost. Ali, kada sam zatrudnela, osetio je veliko olakšanje. Ali ono što on ne zna, je da sam, kada sam otišla na festival, dosta popila i imala se*s sa bivšim - rekla je ona.

Foto: pexels.com

Trudnoća

Na festivalu je srela bivšeg dečka i spavali su u njegovom šatoru.

Njena prijateljica je znala o čemu se radi, pa ju je sve vreme ispitivala o bivšem dečku.

- Kasnila mi je menstruaciju nedeljama, ali kada sam dobila pozitivan test na trudnoću, bila sam srećna. Rekla sam vest prijateljici, ali ona je rekla:

'Što je s bivšim, znaš, onaj s festivala?' - nastavila je.

- Iako sam joj rekla da smo pazili, ona me samo pogledala. Sada me i ona zabrinjava. Festival je bio dva dana nakon što mi je menstruacija završila mislim da nije velika verovatnoća da sam tada zatrudnela - rekla je devojka i dodala kako se vratila kući idući dan i često spavala sa svojim dečkom, prenosi The Sun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17