• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

20.08.2019

18:00

(FOTO) PONOVO ZAJEDNO! Fanovi oduševljeni ovom fotografijom!

Showbiz

(FOTO) PONOVO ZAJEDNO! Fanovi oduševljeni ovom fotografijom!

Podeli vest

Proslavili su se snimajući filmove o čarobnjacima. Glumica Ema Votson i njen kolega Tom Felton sastali su se u Južnoj Africi, a od snimanja njihovog poslednjeg zajedničkog filma prošlo je osam godina

Oboje su se proslavili snimajući filmove o najpoznatijem čarobnjaku na svetu Hariju Poteru gde je ona glumila Hermionu Grendžer, a on zločestog čarobnjaka Draka Melfoja.

Ema (29) otputovala je u Južnu Afriku kako bi posetila svog kolegu Toma (31) koji tamo boravi zbog snimanja novog filma, piše Daily Star. On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj ih vidimo kako zajedno sviraju gitaru. Tom uči Emu da svira, a njih dvoje izgledaju preslatko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quick learner x

Објава коју дели Tom Felton (@t22felton) дана 19. Авг 2019. у 4:51 PDT

Oboje su na fotografiji obučeni u pidžamu. Fanovi su ih nazvali "Dramiona" u čast njihovog prijateljstva i kako bi iskazali radost što vide njih dvoje zajedno.

Kasnije je Tom podelio otografiju sa plaže, na kojoj nosi majicu sa natpisom "žene to rade bolje". Da je sa druge strane kamere bila Ema on je otkrio potpisom fotografije sa njenim inicijalima.

Iako su sada prijatelji, Ema je otkrila 2012. godine da je bila zaljubljena u kolegu Toma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@carterbowman1 ?

Објава коју дели Emma Watson (@emmawatson) дана 30. Нов 2018. у 7:04 PST

- Od moje 10. do 12. godine bila sam strašno zaljubljena u Toma Feltona. Mi volimo lošeg momka, a on je bio par godina stariji i imao je skejt. Umeo je da izvodi trikove na njemu i bio je stvarno kul - rekla je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17