• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji.hr/Informer.rs

21.02.2018

09:32

ŠEST MESECI NAKON VENČANJA DOBILA JE POZIV! Ljubavnica njenog muža više nije htela da ćuti!

Ljubav

ŠEST MESECI NAKON VENČANJA DOBILA JE POZIV! Ljubavnica njenog muža više nije htela da ćuti!

Podeli vest

Trejsi Šorn primila je neočekivani poziv šest meseci nakon što se udala za muškarca koji je bio ljubav njenog života. Ono što je čula nakon što se javila na telefon, promenilo joj je život. Ljubavnica njenog supruga nazvala ju je i rekla: "Verujem da i ne pomišljaš gde se upravo nalazi tvoj suprug. Ovde je, sa mnom."

Kao da šok i bol u tom trenutku nisu bili dovoljni, ljubavnica je nastavila da otkriva mučne detalje njihove skrivene veze, ali i činjenicu da je upravo ona, ljubavnica njenog supruga, već ranije uništila i okončala jedan brak.

Trejsi se nadala da nije trudna sa svojim suprugom, ne sada nakon što je čula da je suprug ne voli i ne poštuje kao ona njega. Trudnoća joj u tom trenutku nikako ne bi bila dobra vest. Nakon što se ljubavnici zahvalila na pozivu i informacijama, bujica suza kliznula je niz njeno lice, piše Huffington Post.

"Bila je toksična osoba, ali svejedno sam joj bila zahvalna što me nazvala i rekla mi istinu, čak i ako to nije uradila iz dobre namere. Nakon mnogo razmišljanja i skupljanja snage, ostavila sam ga."

SAVETI ZA ZAVOĐENJE IZ 1938! Evo kako su žene nekada nalazile muževe!

Odgovor na večno pitanje treba li nekome reći da ga vara partner ili partnerka, pokušala je da da i spisateljica Kejt Rouz koja se jednom i sama našla u ulozi ljubavnice i zapitala se da li je na njoj da i ona učini takav korak, odnosno, obavesti suprugu svog ljubavnika. Razmišljala je o tome neko vreme, a iako joj je oženjeni čovek s kojim je bila u tajnoj vezi rekao da radi šta god želi, ona je odlučila da svoju tajnu vezu zadržati – tajnom.

"Bili smo zajedno dve godine i nisam htela da se nađem u situaciji da ja moram da donesem odluke za nekog drugog. Smatrala sam da nije na meni da se petljam u njegov odnos sa suprugom i to je bio njegov izbor i obaveza da svojoj supruzi kaže istinu." 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17