• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2019

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 20. FEBRUAR:  DEVICE planiraju romantično putovanje, RIBE dobijaju nov posao!

Ljubav

HOROSKOP ZA SREDU 20. FEBRUAR: DEVICE planiraju romantično putovanje, RIBE dobijaju nov posao!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Očekujte napredak. POSAO: Danas ćete biti skloni da preuzmete rizik. Moguća su veća novčana ulaganja i rizične investicije. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK
LJUBAV: Bićete strastveni, što će povoljno uticati na ljubavni život, ali i dovesti do bitnijih događaja. POSAO: Moguće su pozitivne promene. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: U periodu ste u kom niste zainteresovani za jasno definisanu vezu. POSAO: Moguće su sjajne ideje, pogotovo onima u IT sektoru. ZDRAVLJE: Nervoza.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko za koga već znate da ima problema da se obaveže u ljubavi. POSAO: Uspešan dan. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Danas vas može privući neko s kim radite, ali taj interes će biti kratkog daha. POSAO: Uspešan rad u IT industriji ili trgovini. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete planirati romantično putovanje sa partnerom. POSAO: Dobar dan za samoprezentaciju i svaki marketing. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Vaš ljubavni život je prilično nezadovoljavajuć u poslednje vreme. POSAO: Očekujte uspeh u oblasti trgovine i administracije. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrlo strastveni i zainteresovani za fizički kontakt sa partnerom. POSAO: Pomoć muške osobe u poslu. Dobit od nekretnina. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Danas ćete uživati u jednostavnim zadovoljstvima. Moguće je da ćete otpočeti zajednički život sa partnerom. POSAO: Novi posao. ZDRAVLJE: Akutni bol.

JARAC
LJUBAV: Nalazite se u periodu u kome će dosta toga biti odlučeno, pogotovo ako ste u dužoj vezi. POSAO: Raskid ili novo partnerstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas će neobavezni i prijateljski odnosi biti više po vašem ukusu. POSAO: Moguće je da ćete biti prezauzeti i napraviti grešku. ZDRAVLJE: Nesanica.

RIBE
LJUBAV: Partner će biti neuhvatljiv i teško će biti uspostaviti čvrst ili definisan odnos. POSAO: Možete dobiti nov posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17