• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.06.2019

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 21. JUN: DEVICE se zaljubljuju u sportistu, BIKOVI uspešni u javnim poslovima!

Ljubav

HOROSKOP ZA PETAK 21. JUN: DEVICE se zaljubljuju u sportistu, BIKOVI uspešni u javnim poslovima!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde, da li su vam naklonjene i šta vas sve čeka u ljubavi tokom narednog perioda...

OVAN
LJUBAV: Bolja komunikacija će dovesti do novih kontakata ili stabilizacije ljubavnog života. POSAO: Manje promene i poboljšana situacija. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Imaćete potpuno opuštenu situaciju, bilo da imate partnera ili ne. POSAO: Povoljan period za one koji se bave javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaša energija će fascinirati, bićete vrlo privlačni svima. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze s privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Odlično.

RAK
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je možda van vaše lige ili vi tako mislite. POSAO: Uvećan obim posla ili ćete naći posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Komuniciraćete sa više osoba koje vam se sve podjednako dopadaju. POSAO: Entuzijazam će vam pomoći da sve postignete. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko se bavi sportom. POSAO: Uspeh profesionalnim sportistima i onima koji rade u vojsci. ZDRAVLJE: Povrede.

VAGA
LJUBAV: Razmišljaćete o nekome koga ste upoznali preko prijatelja. POSAO: Imaćete prilike za napredak u karijeri ili neke sjajne ideje. ZDRAVLJE: Urinarna infekcija.

ŠKORPION
LJUBAV: Partner će vas prijatno iznenaditi. Imaćete prilike za fizički kontakt. POSAO: Uspeh onima koji rade u inostranstvu ili za strance. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da doživite iznenadnu ljubav ili ako ste u vezi, da vam partner priredi iznenađenje. POSAO: Povoljan dan za partnerstvo. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Flertovaćete sa kolegama, ali vodite računa da ne napravite sebi problem. POSAO: Povoljan dan za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Izaći ćete ili ćete putovati, a to je odlična prilika da se zabavite i nađete ljubav. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE
LJUBAV: Možda nećete ni pokušavati da se bavite ljubavnim životom jer ćete biti obuzeti poslovnim obavezama. POSAO: Priliv novca. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17