• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.03.2021

10:43

IZNENADI JE ZA 8. MART! IGRAJ U MOZZARTU I OBRADUJ LEPŠU POLOVINU SA IPHONE 12 PRO!

Ljubav

IZNENADI JE ZA 8. MART! IGRAJ U MOZZARTU I OBRADUJ LEPŠU POLOVINU SA IPHONE 12 PRO!

Podeli vest

Već treću godinu zaredom na ovaj dan se organizuje specijalno takmičenje, a pobednik osvaja vrednu nagradu

Najlepši poklon ženi za 8. mart je saznanje da se njen muškarac zaista potrudio. Da je osmislio nešto novo, nesvakidašnje i uzbudljivo. Da je uložio svoje vreme, trud i borio se sa drugima da taj dar bude samo njen. I najbolji do sad! Mozzart vam ovog ponedeljka nudi mogućnost da igrate za lepšu polovinu i osvojite izuzetno vrednu nagradu. Ne postoji bolji trenutak da iznenadite svoju damu mobilnim telefonom iPhone 12 Pro!

Foto: Promo

Već treću godinu zaredom, Mozzart organizuje osmomartovsko takmičenje u klađenju na brojeve. U opticaju su dobitni tiketi grčkog Kina, grčkog Tomba i Kontra grčkog Kina, a nadmetanje će se održati samo na vebu, tokom celog Dana žena, sve do ponoći.

Svi dobitni tiketi igrača odigrani za izvlačenja grčkog Kina (20/80) i/ili grčkog tomba i/ili Kontra grčkog kina (20/80) pretvaraju se u poene, i to tako što se maksimum tri najbolja tiketa sabiraju i predstavljaju njegov osvojeni broj poena. Poeni se računaju prema formuli (uplata*kvota- uplata)*2, pri čemu se za svaku uplatu preko 100 RSD uplata fiksira na 100 RSD.

Rang-lista sa naznačenim pobednikom takmičenja, i ostalim takmičarima do desetoplasiranog, biće ažurirana u utorak, 9. marta.

Naravno, nagradna igra važi i za dame, možda među njima i onih koje žele da uzmu stvar u svoje ruke i iskoristite ovu sjajnu priliku da osvoje iPhone12 Pro!


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17