• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

26.10.2020

08:11

MAŽENJE, POREĐENJE... 8 razlika između INTIMNOG ODNOSA bez ljubavi i s njom!

Ljubav

MAŽENJE, POREĐENJE... 8 razlika između INTIMNOG ODNOSA bez ljubavi i s njom!

Podeli vest

Ljubav i strast ipak treba da idu zajedno i bez obzira šta mislili o tome, trebalo bi da budemo svesni razlike između samo strasti i strasti uz ljubav

Ponekad je posle "akcije" teško odmah proceniti da li se radi o strasti bez ljubavi ili s njom... Čisto telesno zadovoljstvo ili ljubav? Intimni odnos može biti "ovakav i onakav"... Evo koje su osnovne razlike kada u krevet odemo samo zbog strasti, a kada to uradimo i iz ljubavi.

1. Nakon "čiste" strasti samo uzimaš odeću i odlaziš. Kod ljubavi ćeš hteti da ostaneš da se maziš s partnerom - razmenjivanje nežnosti posle strasti "spada u ljubav".

2. Ako je reč o ljubavi, onda možeš da budeš onakav kakav jesi, bez glume i kočnica. Kod puke strasti nema potrebe da se potpuno otvaraš emotivno: pred osobom koja nam se sviđa i volimo je nemamo tajni ili srama.

Foto: Shutterstock

3. Kod strasti si razočaran kad ne ispuniš sve svoje najekstremnije želje; kod ljubavi ti je svejedno, jer uvek je lepo: ako si zaljubljen, žudiš za blizinom...

4. Čista strast je egoistična, a ljubav nije: puka telesna strast često služi kao sredstvo za postizanje vlastitog cilja. Kod ljubavi je drugačije - pazimo na osećanja druge osobe. A i zamisliš se ako druga osoba ne postigne vrhunac. Kod strasti bez ljubavi ti je svejedno - važno da si ti zadovoljen.

5. Kod ljubavi imaš potrebu da kuješ zajedničke planove, kod čiste strasti radi se o osvajanju. U ljubavi nema takmičenja, nije potrebno "bildovanje" ega.

6. Ljubav inspiriše. Čista strast tera na glad. Najlepše ljubavne pesme nisu nastale nakon intime za jednu noć.

Foto: Shutterstock

7. Čista požuda je kratkotrajna. Prava ljubav sve preživi. Posle strastvenih avantura jednostavno ideš dalje, ali ako ti se desi ljubav, još dugo upoređuješ sledećeg partnera s tim neponovljivim osećajem.

8. Intimni odnos vidiš kao vežbu, a dok vodiš ljubav sa onim koga voliš, razmišljaš samo o trenutnom partneru - i vidiš vas dvoje u budućnosti.

ZAŠTO JE IZABRAO NJU UMESTO TEBE? Kojih 5 STVARI muškarci očekuju od ŽENA čitajte OVDE.

Ova 4 ZNAKA su ubedljivo najbolja u VOĐENJU LJUBAVI! Da li ste među njima čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17