• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.12.2019

10:33

GLEDAOCI RTS ZATEČENI! Glumila je u Žikinoj dinastiji, nije je bilo 17 GODINA, a sada se Maja pojavila i OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA

Showbiz

GLEDAOCI RTS ZATEČENI! Glumila je u Žikinoj dinastiji, nije je bilo 17 GODINA, a sada se Maja pojavila i OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA

Podeli vest

Gledaci u Srbiji imaju prilike da na RTS gledaju novu seriju Siniše Pavića, a u njoj se pojavljuju dobro poznata imena našeg glumišta.

Među njima je i Maja Sabljić, glumica koju publika u Srbiji nije videla na malim ekranima punih 17 godina.

Foto: printscreen RTS

 

Maja je bila veoma popularna tokom osamdesetih i devedestih godina prošlog veka, a jedna od uloga bila joj je u seriji "Policajac sa Petlovog brda". Pored ove serije u kojoj je glumila Anu, poznata je po ulogama u odtvarenjima „Kamindžije opet voze”, „Druga Žikina dinastija ”, „Sulude godine”, „Vuk Karadžić”, „Sekula nevino optužen”, „Ni na nebu, ni na zemlji”, „Lajanje na zvezde”...

Foto: printscreen RTS

 

Poslednji put je na TV viđena 2002. godine, u filmu "Lavirint", nakon čega je napustila Srbiju i preselila se u Holivud. Bila je u braku sa američkim biznismenom srpskog porekla Đorđem Zečevićem, sve do njegove smrti pre četiri godine.

Ona je svojevremeno rekla kako više nikada neće glumiti, ali očito da nije mogla da odbije ponudu ovu seriju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 4 godine

Bas je Maja osvezenje I iznenadjenje prijatno sinoc

Verica

pre 4 godine

Rec "glumiste" redovno upotrebljavate. To je odvratna rec. Izbacite to vec jednom Iz upotrebe

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17