
bakina kuhinja
(VIDEO) SJAJNI SOČNI KOLAČ ZA SVAKI DAN! Poslastica koja se topi u ustima
Uvek je pravo vreme za kolače, a mi vam donosimo recept za jedan
Potrebno je:
pleh od 22 cm prečnik
TORTA BEZ BRAŠNA! Jednostavna i ukusna POSLASTICA za celu porodicu!

NAPRAVITE PUDING BEZ GRUDVICA! Jeftina i brza poslastica


200 ml mleka
100 gr šećera
100 gr oraha
100 gr suvog groždja
200 gr griza
2 veće rendane jabuke (oko 200-250 gr
2-3 kašike brašna
malo cimeta
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer

bakina kuhinja
Priprema:
Umutiti jaja sa šećerom ( ja sam manje stavila 1 kašiku) dodati mleko, orahe mlevene, suvo groždje. griz rendane jabuke sa cimetom, brašno sa praškom za pecivo, i vanilin šećer.
Sve dobro izjednačiti. Pleh premazati uljem pa ga posuti brašnom.
Istresti u plej izravnati može se posuti seckanim orasima kao što sam ja uradila...
Peći na 200 stepeni C oko 50-60 min. Ohladjen seći prelep uz kaficu..
Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ
-
punkufer.hr | Subota, 21. 11. 2020.